Oriol Mitjà és metge. Res més que metge i res menys que metge. Un dels bons. Premi princesa d'Astúries, Català de l'Any i eminència en la lluita contra el pian, la SIDA o ara la COVID. Alguns el volen esgrimir com a símbol polític i no es presta. Només dona consells mèdics i darrerament surt més a TVE o Antena 3 que a TV3. Per això ha fet un tuit hostil amb la cadena que, de natural, hauria de demanar-li més pedagogia. Un espectador de TV3 ha denunciat que el Telenotícies de Ramon Pellicer invisibilitza el dr. Mitja:

ramon pellicer tv3

Ramon Pellicer editor del TN, TV3

Un altre Ramon, Ramon Cotarelo retuiteja la crítica al Telenotícies de diumenge en la seva lluita contra TV3 i ERC i amplia el seu ressè:

oriol mitja TV3 mascara

Oriol Mitjà atén els mitjans, TV3

I el dr. Mitjà es fa ressò dels dos tuits i afegeix el que porta dies sospitant: "Mmm... potser no és una impressió meva. TV3 fa setmanes que evita esmentar el meu nom" fins i tot quan parlen de l'equip del dr Mitjà. Insòlit:

oriol mitja TV3

Oriol Mitjà a Planta baixa, 15 d'octubre, TV3

Els darrers dies s'ha vist Oriol Mitjà a Espejo público i a Obrim fil de TVE. Li fan més cas Xavier Sardà i Susanna Griso. Aquesta setmana només ha sortit Mitjà en un programa de TV3: Polònia. I no compta: era la seva imitació. Finalment el TN del vespre sí va citar l'equip d'Oriol Mitjà i ell els ho va agrair esborrant l'anterior tuit i afegint un de nou: