Les eleccions són a tocar i la campanya es juga a la TV i a les xarxes. Sense mítings per la pandèmia i sense influents diaris de paper, la TV mana. A Catalunya, desapareguda 8tv, queden poques teles en català: TV3, TVE Catalunya i ara Teve.cat. Aquesta petita cadena va traient el cap amb programes d'entreteniment i una tertúlia per joves polítics, Opina Youth. A les xarxes el programa desperta fílies i fòbies. Un canal de joves, Malaia, ha indignat el presentador de Teve.cat, Sergi Àlex, a qui acusen de prendre cocaïna:

El canal Malaia porta com a convidat Güell, un representant de les joventuts de l'extinta Unió Democràtica, ara Units per avançar de Ramon Espadaler, que demanen el vot per Salvador Illa. El programa se'n fot dels tertulians i el presentador de la tertúlia política de joves de Teve.cat indicant que consumeixen cocaïna per fer el programa més trepidant: "Com Catalunya Opina Youth però amb cervesa en comptes de farla". Això ha fet indignar el presentador Sergi Àlex que exigeix unes disculpes públiques que no arribaran. 

Si Sergi Àlex,  Güell o els que criden a les tertúlies televisives consumeixen drogues és cosa seva i dels espectadors. Güell va dir a TV3 que no fuma porros sinó puros. I que considera Duran i Lleida un gran polític. Cadascú es droga amb el que vol.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat