Ha rebut per totes bandes. Per indepe, per saltar-se el protocol, per "humiliar" a Felip i Letícia... Ona Carbonell, la nedadora i millor medallista de la història, ha estat la diana dels unionistes que no li perdonen haver-se estalviat la reverència a Felip "El Preparao" i Letícia al palau de la Zarzuela. A la barcelonina li han dit de tot menys guapa pel que va passar a la recepció amb motiu de la seva 23ena medalla en campionats mundials, i ha volgut explicar el perquè de la seva actitud: "Yo estaba nerviosa, pero no me dijeron exactamente" què havia de fer davant dels monarques. Ho explicava a la Sandra Barneda, presentadora estiuenca del magazín Viva la Vida de Telecinco.

Ona Carbonell Leticia petons EFE

EFE

Ona Carbonell viva la vida Telecinco

Telecinco

 "Me fui de allí super contenta, emocionada, qué guay. Y luego, estoy con el móvil y empiezo a ver... ¡madre mía!”. El telèfon de l'esportista i guanyadora de Masterchef Celebrity treia fum amb tota mena d'improperis. No li perdonen que, si hagués de triar, escollís la selecció catalana abans de l'espanyola. "Bruja, bruja", bramen els ultres, que van utilitzar l'excusa dels petons a la parella reial per intentar ensorrar-la. A Ona, però, són molts els que la defensen davant dels trolls mesetaris i cortesans.

Ona Carbonell medalles EFE

EFE

La nedadora va voler posar-hi pau al programa de Telecinco fent gala de la seva diplomàcia: "Super cercanos los dos, les encanta el deporte, siempre han mostrado mucha admiración por todos los deportes y siempre una cercanía y una amabilidad muy bonita”. Molt més del que mereixen els seus crítics, i per descomptat, la institució que defensen com un ramat ensinistrat i acrític.