Sandra Barneda manté un contracte que l'obliga a fer els programes que Telecinco li encarregui. El problema de la presentadora catalana és que fa mesos que no li encarreguen res. S'ha fet youtuber per treure's el mono de sortir per alguna pantalla. La manca de programa, que no de salari, coincideix amb la publicació de queixes dels seus companys de feina dient que Barneda és insuportable a la feina: obsessiva, queixosa, cridanera: "perfeccionista al límite, el ambiente de trabajo era complicado, la presentadora no permitía ningún error. Vehemente, pedía máxima concentración, llegó a levantar la voz a su director" . En el retorn a TV ho ha tornat a fer: 

Que a Telecinco la tenen en poca estima ho demostra que la mateixa cadena destaca en un tuit com Sandra Barneda s'ha tornat a emprenyar en directe. Barneda és aquest estiu la substituta de la substituta de Viva la vida els caps de setmana. Toñi Moreno i Emma García no faran l'espai de tardes i se n'encarregarà Barneda, amb una audiència que no ha notat el canvi a Espanya i que a Catalunya s'ha ensorrat a un trist 6,9% en el programa que va acabar amb bronca diumenge. Barneda: "Yo de verdad... no lo sé, ¿qué lleváis, un año? Sabéis cómo va esto y habláis cinco a la vez. No, no me deja no, no me deja no. No hables todo el rato a la vez. Estáis ansiosos". La que semblava ansiosa era Barneda en el seu retorn a TV. La xarxa li té calat aquest punt prepotent.

banreda t5

Telecinco

A Barneda li agradaria més un programa de tall informatiu tipus Ya es mediodía o Cuatro al día que han donat a altres companyes com Sonsóles Ónega o Carme Chaparro. No els fa ni la substitució d'estiu. Barneda detesta fer xafardeig. I li posen un tertulià com el tal José Antonio que es va inventar haver fet una entrevista amb la neboda de Letícia que no va existir mai. Una raresa què hi fa allà. Com Barneda, de qui el pitjor que es pot dir és, com fa un tuitaire, que ha perdut la il·lusió. La seva samarreta era com les del FAQS, amb un missatge subliminal:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terminando jornada ♥️♥️♥️

A post shared by Sandra Barneda (@sandrabarneda) on

Darkness ben clar: foscor. D'on ella surt o a on l'envia Paolo Vasile?