Olga Moreno y Antonio David se separan. Amb aquest titular inequívoc de la revista catalana Lecturas han omplert una setmana de tele a Sálvame. Per alguna raó ningú va donar una total credibilitat a la notícia. Cosa molt estranya. 

Quan fa uns mesos les revistes deien que Susanna Griso se separa, tothom ho va donar per segur. Però ara que se separi el matrimoni televisiu del moment sembla inversemblant. Olga Moreno ho acaba de desmentir amb una foto subtil al seu Instagram:

olga moreno ig

olga moreno ig ok

Instagram Olga Moreno

Penja una foto seva a la botiga de roba que regenta a Màlaga i una frase demolidora: "Nunca fui de jurar hasta que me preguntaron si te quería". Quan es va casar amb Antonio David li van fer jurar que estimava el seu futur marit i va dir Sí juro.

I després ve allò d'en la riquesa i en la pobresa, en la salut i la malaltia. Haurien d'afegir: a Telecinco i contra Telecinco.

L'última foto junts del matrimoni és del 25 de juliol al cotxe. La va captar l'agència GTRES. Des d'aleshores costa veure'ls

olga moreno antonio david GTRES

Olga i Antonio David el passat juliol, GTRES

Els seus 150 mil followers d'Instagram ja ho tenen clar, estan junts i enamorats i la revista tenia fonts contaminades.

Segons Informalia i recull EN Blau plus, la parella han estat vistos sopant dissabte passat: "Un confident anònim revela que Antonio David Flores i Olga Moreno van sopar junts dissabte passat a la nit, a un restaurant malagueny. Aquesta persona els ha vist en diverses ocasions durant aquesta última setmana, i la parella continua comportant-se amb total normalitat".

El testimoni no va fer cap fotografia en aquell moment, però assegura que ho va veure amb els seus propis ulls. El confident no tenia mòbil i no va fer cap foto, una foto que valia moltes desenes de milers d'euros.

---

Antonio David Flores ha passat molt temps a Madrid durant aquests últims mesos, ja que es troba juntament amb els seus advocats preparant diverses demandes contra Mediaset, 'La fabrica de la tele' i alguns dels rostres de la cadena.

Tanmateix, després de saltar aquesta notícia, l'exguàrdia civil va viatjar immediatament a Màlaga per aparentar normalitat. 

Jorge Javier Vázquez va deixar tots amb la boca oberta al donar a conèixer una notícia sobre la ruptura. "És molt complicat donar aquesta notícia per diverses raons, però per una de fonamental, que la explicaré al seu degut temps", començava dient Jorge Javier davant d'un grandiós silenci.

"De les teories que s'han estudiat, cap no és la veritable. Antonio David mai no va voler que aquesta notícia sortís, o almenys pretenia marcar els temps, però, per primera vegada, se li han avançat".