La revista 'Lecturas' s'ha llançat a la piscina: asseguren que Antonio David Flores i Olga Moreno se separen. Millor dit, que porten separats un any. I que els seus familiars directes, el nucli dur del bàndol rival de Rocío Carrasco, ho saben. Un titular molt sucós i que eleven a la categoria de veritat absoluta amb el cartellet d'exclusiva. Fa temps, és cert, que no veiem el matrimoni junts. Ni tan sols en una ocasió tan especial com l'aniversari (46) de la guanyadora de 'Supervivientes'. El passat 3 d'octubre feia anys i li van organitzar una festa familiar en la que hi havia tothom menys l'exguàrdia civil. L'excusa, que "estaba trabajando". La batalla legal contra Rociíto i Telecinco s'ha convertit en una feina a temps complet, i mentre l'Olga, Rocío, David i la petita Lola Flores són a Màlaga, ell passa llargues temporades a Madrid. Hi ha distància pel mig, això és innegable.

Els rumors de separació del matrimoni són una constant des d'abans que esclatés l'enrenou pel documental de la seva ex. Els seus excompanys de 'Sálvame', els mateixos que preparaven el testimoni de Rociíto a les seves esquenes, van destapar un munt de casos de suposades infidelitats d'Antonio David. Tot i això seguien junts, i el terratrèmol posterior semblava haver enfortit els seus llaços. Ara bé, no tothom ho veia així. En aquesta història, com bé saben, hi ha molts d'interessos creuats. Els seus, els de Carrasco, els de Telecinco i els de la premsa del cor. Aquests dos últims van de la mà, i 'Lecturas' podria esbombar la fi de la parella per vendre revistes... i torpedinar els enemics. Perquè no hi ha cap document o prova que recolzi la seva tesi, més enllà d'un "una fuente cercana...". I tots sabem com és aquest joc. 

Portada Lecturas Antonio David y Olga Moreno se separan

Olga Moreno i Antonio David se separen / 'Lecturas'

Antonio David y Olga Moreno, Telecinco

Antonio David i Olga Moreno a 'Deluxe' / Telecinco

Ara bé, potser que som malpensats de mena i els companys de la revista expliquen la realitat. Una que els afectats, especialment ell, no volen que se sàpiga per no afegir més benzina sobre la seva deteriorada imatge pública. Més concretament la de marit exemplar, topant amb el testimoni de la Rocío. 'Lecturas' explica: "No han podido superar la profunda crisis que asola su relación. Cada uno ha tomado ya su camino, hacen vidas separadas. Antonio David lleva más de un mes en Madrid. Mientras, Olga se dedica a su negocio de venta de ropa y a su familia en Málaga". La família és el gran bastió de Moreno, asseguren. Quina família? Els fills, 3. Dos no són de la seva sang però com si ho fossin, Rocío i David. L'altra, la Lola, de 8 anys, és fruit del matrimoni. Són les 3 persones més importants de la seva vida, o si més no això és el que interpretem en la darrera fotografia del seu Instagram: "Mis tres tesoros".

Hi ha qui diu que la instantània és una bufetada a la seva enemiga, però crida l'atenció que l'Olga publiqui això unes hores abans que la premsa del cor arribi als quioscos amb aquesta bomba a punt d'explotar. Curiós també perquè trobar una imatge del marit en aquesta plataforma és cada cop més complicat. La darrera és del mes de setembre. Els paparazzis tampoc les han captades des del mes de juliol, una eternitat. Ingredients per a l'especulació no en falten. Ara bé, per d'altra banda suposem que la ruptura suposaria un trasbals enorme per a Rocío Flores, sempre activa a xarxes. I no veiem la jove de 25 anys gens amoïnada. Tanmateix també ha compartit la imatge amb els seus germans, desfent-se en elogis: "Mi regalo de vida sois vosotros". Sincer i emotiu, però interpretable.

Olga Moreno, Antonio David Flores, Rocío y David Flores última foto juntos @oleyamenbyolgamoreno

Darrera imatge d'Olga Moreno i Antonio David Flores a les xarxes / @oleyamenbyolgamoreno

Antonio David Flores y Olga Moreno en julio de 2021 GTRES

Antonio David Flores i Olga Moreno el juliol de 2021 / GTRES

La pilota, per tant, queda a la teulada de la parella. Veurem si l'exclusiva es confirma o si no és posar més pa que formatge a un rumor. En tot cas, tenim tema.