La setmana passada, la revista 'Lecturas' revolucionava el món del 'cor' amb la notícia de l'any: Antonio David Flores i Olga Moreno se separen. Veritat o mentida? La informació prové d'una agència que suposadament va amenaçar l'excol·laborador de 'Sálvame', amb fotos íntimes que el comprometrien si arriba a desmentir-ho. Per aquesta raó, el malagueny guardaria absolut silenci. Desaparegut en combat. L'única que es deixa veure tots els dies amb total normalitat, encara que tampoc no respon a la premsa, és la dissenyadora.

Des d'aleshores tots els mitjans no parlen de cap altra cosa, especialment, 'Sálvame', doncs ha aprofitat l'ocasió per venjar-se d'Antonio David Flores, per la demanda que va interposar a la productora del programa.

Antonio David Flores i Olga Moreno sopa @antoniodavidflores

Antonio David Flores i Olga Moreno

Enmig de rumors d'una suposada infidelitat, i una sonada ruptura, un confident anònim revela a 'Informalia' que Antonio David Flores i Olga Moreno van sopar junts dissabte passat a la nit, a un restaurant malagueny. Aquesta persona els ha vist en diverses ocasions durant aquesta última setmana, i la parella continua comportant-se amb total normalitat.

Antonio David Flores ha passat molt temps a Madrid durant aquests últims mesos, ja que es troba juntament amb els seus advocats preparant diverses demandes contra Mediaset, 'La fabrica de la tele' i alguns dels rostres de la cadena. Tanmateix, després de saltar aquesta notícia, l'exguàrdia civil va viatjar immediatament a Màlaga per aparentar normalitat. El testimoni no va fer cap fotografia en aquell moment, però assegura que ho va veure amb els seus propis ulls.

Antonio David Flores Telecinco

Antonio David Flores

De moment, els dos guarden absolut silenci. L'últim missatge a les seves xarxes socials data del 18 d'octubre, dos dies abans de la publicació del reportatge de 'Lecturas'. L'exguàrdia civil va dedicar un bonic i romàntic missatge a la seva dona com a agraïment per tot el seu suport. Després d'aquest moment, ni una sola paraula. Ni tan sols Rocío Flores, qui sempre ha defensat Olga Moreno.

Jorge Javier Vázquez va deixar tots amb la boca oberta al donar a conèixer una notícia bomba sobre la ruptura. "És molt complicat donar aquesta notícia per diverses raons, però per una de fonamental, que la explicaré al seu degut temps", començava dient Jorge Javier davant d'un grandiós silenci. "De les teories que s'han estudiat, cap no és la veritable. Antonio David mai no va voler que aquesta notícia sortís, o almenys pretenia marcar els temps, però, per primera vegada, se li han avançat", prosseguia Vázquez, qui assegura que en altres temps l'excol·laborador hauria fet caixa amb aquesta notícia.

jorge javier vazquez 1

Jorge Javier Vázquez

"Quan es coneixia la notícia de la ruptura d'Antonio David i Olga, tots intentem parlar amb els protagonistes, i ells s'han mantingut sempre en silenci. Tanmateix, hi ha una persona que habitualment no es mulla en aquests temes que afirma que allò de la separació és cert, i sorprèn l'afirmació perquè en aquests assumptes en cauta", el català es referia a Ana Rosa Quintana. Segons el presentador, a la periodista la va posar al corrent la seva reportera, Marta Riesco, la presumpta amant d'Antonio David Flores, abans que aquesta notícia sortís a la llum.