Gerard Piqué és a l'ull de l'huracà per la seva deslleialtat a Shakira i per haver deixat la cantant colombiana, mare dels seus dos fills, per la jove Clara Chía. Una situació familiar per l'ex futbolista i la pròpia artista; el seu romanç va començar el 2010 d'una manera similar, deixant una víctima pel camí: Núria Tomàs, ex parella d'en Gerard. El cop a la filla de l'empresari del pernil ibèric va ser demolidor, va passar un calvari. La decepció per la jugada del que considerava com el seu millor amic, primer, i l'home de la seva vida, després, va ser impactant. Es va empassar el gripau com va poder, però això sí: no vam sentir mai Tomás dir ni ase ni bèstia sobre la seva "substituta", cosa que Shakira sí està fent amb Clara Chía. La paradoxa és així de senzilla. 

Tomàs va refer la seva vida. Les seves diferències amb Piqué van quedar enterrades, no s'ha manifestat mai públicament contra ell. El que sí ha fet és una sèrie documental explicant la seva vida: una vida marcada, entre d'altres, per les seves parelles famoses. Una, l'ex jugador culer. L'altra, el pilot Jorge Lorenzo. Cap de les dues va quallar, però la vida li somreia amb Agustí Puig Gibernau. L'empresària trobava la seva altra meitat i l'amor s'obria pas de forma incontestable: tenen dos fills i fins i tot es van casar a l'octubre de 2020. Sí, l'any de la pandèmia. L'enllaç va estar condicionat per aquest malson.

Gerard Piqué y Núria Tomás GTRES
Gerard Piqué i Núria Tomás / GTRES
Shakira Session #53 Bizarrap Youtube
Shakira  / Youtube

Núria Tomás es va casar el 2020 amb el seu marit, Agus Puig. Una cerimònia marcada per la pandèmia

Malgrat algunes informacions de part que asseguraven que Tomás i Piqué s'havien continuat veient al llarg d'aquests anys i amb intencions que anaven més enllà de l'amistat, el que no té discussió possible és que el romanç amb l'Agus és 100% real i 100% feliç. Precisament per això es van casar, ella embarassada, en una cerimònia sense convidats ni convit. Volien dir-se el "sí, vull" abans de donar a llum. Però va quedar una espineta clavada, poder celebrar l'enllaç amb aquells que s'estimen. Tres anys després, sembla que ha arribat el moment. Xavi Hernández i companyia ja poden anar reservant data i buscant regal per a la parelleta, perquè aquest estiu hi haurà casament. Replay.

boda nuria tomas IG
La boda de Núria Tomás i Agus Puig el 2020 en pandèmia / @nuria_tomas
Núria Tomás y marido Agus Instagram
Núria Tomás i el seu marit Agus / Instagram

Tomás repetirà el casament per poder comptar amb familiars i amics

Ho anunciava per sorpresa l'empresària al seu compte a Instagram: serà el pròxim mes de juny. El missatge és sensacional: "Después de 3 años y 2 hijos, empezamos nuestro noviazgo. Nos casamos el 3 de junio de 2023 amándonos como nunca. Gracias vida". Ja tenen wedding planner, la cosa rutlla i avança amb els detalls. Cada dia queda menys per celebrar el seu amor. Un amor que, de moment, no ha patit cap entrebanc ni història rara. Tant de bo que sigui així per sempre més. Núria i Agus estan fets l'un per l'altre. No és garantia de res, però millor això que conviure amb els rumors i la mala maror, oi?

Núria Tomás y Agus Instagram
Núria Tomás i Agus / Instagram

Piqué i Clara Chía potser prenent apunts. Una boda seria el gran terratrèmol que faltava al xou. Bé, això o... un embaràs. De fet el rumor ja s'ha escampat. Una altra cosa és que sigui creïble. De moment, no ho és pas.