La periodista Núria Solé ha confirmat aquest matí que deixarà Els matins per encarar un nou projecte professional.

Aquest repte no és cap altre que dirigir i presentar el TN comarques, que a partir del pròxim setembre tindrà 40 minuts d’espai —el doble de temps que actualment—, i que no tindrà desconnexions.

Un format que encaixa amb el nou disseny de la graella matinal de la cadena, que com ja va avançar El Nacional, dividirà la franja d'Els matins en dos programes.  

Vegeu-ho a partir del minut 28

Com ha comentat la mateixa Núria Solé, en aquest nou telenotícies hi haurà més informació territorial i més connexions. A més a més, les Terres de l’Ebre, la Catalunya Central, el Pirineu, l’Aran o l’Empordà entre d’altres guanyaran presencia amb aquest nou format, que enllaçarà directament —sense publicitat— amb el TN migdia.

D’aquesta manera TV3 fa créixer l’oferta informativa i reconeix la trajectòria de Núria Solé amb un projecte ambiciós (amb  262.000 espectadors de mitjana, el TN comarques registra prop d’un 17% de quota de pantalla). La periodista, a banda d'Els matins, també ha presentat el TN migdia, els informatius del 3/24 i també ha conduït espais com La marató de TV3.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat