La col·laboradora del programa El Hormiguero, Nuria Roca, ha sorprès a tots amb el seu radical i impactant canvi d'imatge, quan falten pocs dies per acabar l'any 2020. Un nou look que ha compartit a través del seu compte d'Instagram, amb el qual ha agitat les xarxes socials deixant a molts dels seus seguidors amb la boca oberta. I és que la de València està canviadíssima i no sembla ella. Encara no has vist el gran canvi de Nuria Roca?

"La primera vegada que la Marta es va mirar al mirall es va agradar... Avui farà la seva primera lectura del guió amb la seva amiga Manuela! Quines ganes". Aquest ha estat el missatge que Nuria Roca ha compartit en el seu compte d'Instagram, amb el seu radical canvi d'imatge. La d'Antena 3 llueix una llarguíssima cabellera fosca, que li arriba fins a la cintura, amb serrell inclòs. Un cridaner nou look, res a veure amb la seva mitja melena castanya, que es deu a l'obra de teatre que està preparant de cares al febrer del 2021. Una comèdia titulada La gran depressió, dirigida per Félix Sabroso i on compartirà escenari amb l'actriu canària, Antonia San Juan.

"Que guapa estàs", "Estàs ideal", "M'agrades" o "Estàs guapíssima, Manuela" són alguns dels molts missatges que els seus seguidors, més de 700.000 a Instagram, li han fet arribar a la que fos presentadora de TV3. Un nou projecte amb el que Nuria Roca acaba més il·lusionada que mai el fatídic any 2020, marcat per la pandèmia del coronavirus. La de València és un altre clar exemple de les famoses que busquen sort fora de la televisió, ja sigui passant-se al món de la interpretació o la literatura. De triomfar com a actriu, aconseguirà alçar-se algun dia amb un Goya?