Nuria Roca i Juan del Val són una de les parelles que més comentaris desperten. Tenen una química innegable, porten molt de temps junts, els dos comuniquen de manera excel·lent... i parlen sense embuts de relacions de parella, de fidelitats i d'infidelitats, sense que la seva relació (aparentment) se'n ressenti. 

juan del val nuria roca2

@nuriarocagranell

Fa un temps, Del Val va anar a El Hormiguero a presentar una novel·la. També hi era Núria Roca, que col·labora amb Motos. El presentador va llegir un fragment que a ell el va sorprendre per ser tan sincer i directe: "No creo que haya nada malo en desear a otras personas. Nos han enseñado que si se quiere a alguien no puede apetecerte estar en la cama con nadie más. Yo aseguro que eso es falso. A mí no me pasa". Roca posant cara d'empipada, però després, entenent el missatge del seu marit i defensant-ho:

Antena 3

Quan algú vol parlar de relacions obertes de parella, immediatament pensa en ells dos. Han convertit la seva manera de fer i de viure en paradigmàtica. I el seu discurs no s'ha desviat gens amb el pas dels anys. Ara Del Val presenta la seva segona novel·la en solitari, Candela, i en una entrevista a El Español ha fet alguna sucosa revelació. A les portes dels vint anys de relació amb la seva dona, l'escriptor confessa la clau: "En mi caso necesito que mi pareja me guste, me tengo que reír con ella, no faltarle el respeto y que quiera estar conmigo. El resto me da igual". Segueix: "La fidelidad es el pilar fundamental sobre el que se sustenta la pareja tradicional y, curiosamente, no está ni definida. Nadie te lo sabe explicar. ¿Qué es la fidelidad? ¿No acostarte con otro? ¿No darle un beso? ¿No pensar en él? ¿Dónde ponemos el límite? Que cada uno haga lo que quiera y lecciones las justas. En general la gente tiene miedo a todo".

juan del val nuria roca3

@nuriarocagranell

El marit de Nuria Roca va per lliure i no li preocupa gens ni mica el que la gent digui sobre ells dos: "A veces hablan de nosotros y no nos reconocemos en lo que dicen. Cuando me hablan de poliamor parece que mi casa esté llena de gente para follar". El diari li pregunta, doncs, com està aquest tema després de tant de temps junts i feliços: "A estas alturas de la película, ¿pesa más el amor que el sexo?". Resposta contundent: "Para una pareja, el sexo es fundamental y parece ser que el tamaño sí importa. Y según me cuentan, en general se folla poco y habitualmente mal". Que cadascú n'extregui les seves pròpies conclusions.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat