Nuria Roca ha estat un enigma en la història de TV3. Fitxada a cop de talonari la primera temporada de Vicent Sanchis com a director, la tardor de 2017, la de l'1-O. Posada al capdavant d'un programa d'entreteniment al migdia, quan l'actualitat del referèndum cremava. I la valenciana va decidir que ella, de política, no en parlaria. En Blau va donar l'exclusiva del seu acomiadament fulminant el matí del 27-O, el dia que es va proclamar la (efímera) República i votar el 155 al Senat: TV3 acomiada Nuria Roca per burofax

nuria roca  @TV3

TV3

Anar de groc a l'estrena del fallidíssim A tota pantalla no li va servir: encara no hi havia presos polítics i el groc era el seu color de la sort. Va arribar a fer un 0,5% d'audiència. Ara Roca passa per l'adreçador de l'entrevista anti-indepe d'El Mundo, i li costa poc carregar contra TV3. Nuria Roca (sense accent a la u) sobre TV3: "Me fui a un lugar que me parecía absolutamente inhóspito" El Mundo afirma Te despidieron de muy malos modos. Nuria Roca respon: "Es que el 1-0 me pilló allí. A partir de ahí, todo fue un despropósito. Me alegré de salir de un lugar donde realmente no quería estar. Yo me voy a hacer entretenimiento y a comunicar. Otra cosa, no". Otra cosa era informar.

nuria roca GTRES

GTRES

Programa de pèssimes audiències, col·laboradors neutrets i direcció sense rumb. Però el problema segons ella era TV3 i el que passava a Catalunya. Delata que "realment" ella no volia ser allà. Com una mercenària de la TV. El seu fitxatge va ser un despropòsit però vist amb el temps, cal atribuir-lo no a Roca sinó als qui la van posar allà. A la seva hora al setembre, 2 anys després, Ricard Ustrell. Farà bona Roca?