Gran sorpresa la que ha donat la presentadora de Telecinco, Nuria Marín, als seus seguidors. I és que la catalana de Mediaset ha revelat una curiosa anècdota que va viure amb el difunt Pau Donés, líder del grup Jarabe de Palo, qui va perdre la vida a la seva casa de la Vall d'Aran, a Lleida, als 53 anys per culpa del càncer. Què ha explicat?

Nuria Marín, Telecinco

Nuria Marín, Telecinco

El dimarts 12 de gener per la tarda, Nuria Marín, a través del seu compte d'Instagram, desafiava als seus seguidors, més de 150.000, explicant diferents vivències, en total cinc, perquè esbrinessin quina de totes elles era mentida. Una sèrie d'anècdotes, desconegudes per a molts, entre les quals va incloure un moment molt especial que va viure amb el difunt i estimat cantant Pau Donés. "Una vegada em va convidar a un vas de llet amb colacao" va escriure Marín a tall d'enigma. El 79% dels seus seguidors la van creure, mentre que el 21% va pensar que era mentida. Doncs bé, la que fos presentadora del programa Cazamariposas ha revelat que, efectivament, el de Jarabe de Palo era tan generós que la va convidar a una beguda calenta.

Nuria Marín, Instagram

Nuria Marín, Instagram

"Coincidíem sovint a la Vall d'Aran i un dia vaig entrar al bar que ell estava, va aparèixer el meu pare que tenia amics en comú amb ell i jo vaig aprofitar per berenar. Era hivern i allà només em venia de gust prendre aquest tipus de coses", ha explicat la presentadora. Una curiosa anècdota que confirma que Nuria Marín mai deixa de sorprendre, ja sigui a les xarxes socials o quan es posa davant les càmeres. Prova d'això, el que va fer fa escassos dies a Socialité, aixecant-se la faldilla i mostrant en rigorós directe la seva roba interior amb una cara d'Isabel Pantoja estampada just a la seva zona íntima. "En aquest moment, Isabel Pantoja i jo no estem mantenint cap distància de seguretat", va dir en to picant. Què serà el següent?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat