Pau Donés descansa en pau.  Moltes persones segueixen traient la pols a fotos i vídeos antics del músic català per fer-li l'homenatge que es mereix. En algun cas és una exnòvia famosa, com Eugenia Silva, model amb qui va sortir fa 10 anys i els paparazzi van enxampar a les platges d'Eivissa. Eugenia ha penjat a instagram una foto dels dos i el dibuix d'un cor trencat:

pau dones eugenia silva gtres

eugenia silva pau

GTRES / Instagram

També hi ha tuitaires que recorden que el bo de Donés va mullar-se molt els dies previs al referèndum de l'1-O de 2017. Preguntat per com veia que els catalans decidissin el seu futur a les urnes amb una votació sobre la independència, va mostrar-se a favor, no de la independència sinó de la votació. Impecable i valent respecte la part d'Espanya que mai li ha perdonat. En mig de l'estúpida polèmica sobre si mai va fer discos en català, sorgeix Pau Donés per callar boques. Vídeo:

Pau Donés: "És una qüestió d'opinió. Si vivim en una democràcia hem de poder opinar. Com si els madrilenys volen opinar de si volen pintar la Cibeles de rosa o groc. Què passa? La gent no pot dir el que pensa? En aquest cas és el mateix. Es planteja demanar l'opinió, que la gent de Catalunya s'expressi sobre un tema concret i no veig per què no es pot fer". Ho diu a l'estil Pau, sense aixecar la veu, com si fos la cosa més normal del món, en samarreta i sense donar-se importància.

pau dones abraça GTRES

GTRES

Ni Serrat, ni Loquillo, també catalans, no han estat capaços d'una lògica similar. Pau Donés ha mort sense la Creu de Sant Jordi. Ni punyetera falta que li feia. Ha marxat un gegant.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat