Gran notícia per a una de les presentadores de més talent de Telecinco: la catalana Nuria Marín ha tornat a agafar les regnes de 'Sálvame', després de mesos a la nevera de Paolo Vasile. La reincorporació de la lleidatana va ser efectiva la Nit de Nadal, quan va tornar a participar a 'La Última Cena' (gravat), descobrint-nos a Belén Esteban asseguda al vàter disfressada de cosa estranya. Ara, però, el seu paper és molt més important com a conductora del xou de Jorge Javier Vázquez. Ha tornat fresca, ocurrent, amb una tarda complicada contra Antonio David Flores​ i guapa, molt guapa. Fins i tot l'hem vista amb un canvi físic notable.

Nuria Marín cambio look ojos cerrados T5.

Nuria Marín canvi look torna a 'Sálvame' / T5

Nuria Marín discute con Antonio David T5

Nuria Marín discutint amb Antonio David / T5

Serà l'estil dels cabells, serà el maquillatge, serà la màgia de la tele o l'últim tractament de bellesa, però el cas és que aquesta no és la cara que coneixíem. No és que no ens agradés abans, és clar. Però aquesta de nova resulta encara més atractiva, menys juvenil i més madura. Un altre detall que sorpren és la mirada: els ulls presentaven un blau espaterrant. Sempre els recordaven marrons o marró clar, però mai amb aquest to. Hem revisat les xarxes i els programes més antics de la presentadora de 'Cazamariposas' o 'La Habitación del Pánico', i no sortim de dubtes: semblen molt sensibles als canvis de llum. Però vaja, que en aquesta ocasió l'estarien apuntant amb un focus gegantí, perquè tenien un color blavós com no havíem vist mai. La Núria és una caixa de sorpreses.

NURIA MARÍN A 'SÁLVAME' 29-12-2020:

Nuria Marín cambio look ojos azules sonrisa T5.

Nuria Marín cambio look ojos azules 2 T5.

Nuria Marín cambio look ojos T5.

Nuria Marín canvi look ulls blaus / T5

NURIA MARÍN A 'LA ULTIMA CENA' 24-12-2020:

Nuria Marín cambiada Jorge Javier alucina La Última Cena T5

Nuria Marín canviada, Jorge Javier Vázquez al·lucina 'La Última Cena' / T5

NURIA MARÍN AL PRIMER 'SÁLVAME' 2018:

Nuria Marín primer día en Sálvame T5

Nuria Marín primer día a 'Sálvame' / T5

NURIA MARÍN A LES XARXES:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuria Marin (@nuriasecret)

Nuria Marín mascarilla @nuriasecret

Nuria Marín amb mascareta / @nuriasecret

Telecinco té una joia entre mans, esperem que no la malbaratin. De totes formes, ella brillarà allà on hi vagi. Com la seva mirada.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat