Quan cobra un presentador de TV? És una de les preguntes més buscades a Google. El salari és com el cul, cadascú té el seu. El cas de l'estrella femenina catalana de Telecinco i la productora La Fábrica de la Tele, Núria Marín, és particular. Val per tot. De coordinadora de guions al programa low cost Cazamariposas (al canal minoritari Divinity) a ser presentadora suplent de Sálvame, Deluxe, Mad i Spain Socialité. En Blau ja va publicar que Marín cobrava per fer cada Sálvame 2500 euros. Ara el digital Jaleos taxa quan cobra per cada Socialité, el matinal rosa dels caps de setmana: 1200 euros per programa. La rebaixa de sou ha fet que Marín no es pugui comprar la part superior del bikini:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuria Marin (@nuriasecret) on

Marín ha fet un Paz Padilla: ensenyar els pits a la platja. Els seus són menys operats i més amagats, a una oculta platja de Fuerteventura de primavera. Mostra el tatuatge solar al coxis que hem vist a centenars de platges i s'estalvia imatges poc afavoridores com les de la molt més ordinària Padilla, que s'ha operat més que Letícia:

paz padilla qmd 2

El sou de la Marín és generós, els 3 dies de pont que María Patiño es va operar el nas la catalana va fer-se amb 3600 euros. Amb el que li paguen a Divinity no arriba a final de mes: "Su papel como conductora de estos programas forma parte de un acuerdo con la cúpula de la productora. Nuria no se encontraban especialmente satisfecha con su sueldo mensual en Cazamariposas. Quería más y se lo dieron". Ha estat clau l'amistat amb Óscar Cornejo, amo de la productora ara embolicat en fer triomfar Todo es mentira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuria Marin (@nuriasecret) on

De redactora llisa de la revista Súper Pop a cobrar fortunes per un dia de feina. Mirin-la què contenta: ja s'ha pogut comprar la part superior del biquini.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat