Sálvame no és un programa que tingui miraments amb la intimitat, ni la dels propis ni la dels altres. Per això es refreguen les misèries a la cara. En l'últim programa el tertulià Antonio Montero recordava que ell tenia una empresa que contractava alhora desenes de paparazzis que recorrien les platges a la recerca de fotos com les de la presentadora del programa de Telecinco, Paz Padilla. Famosos en biquini, banyador o topless que no s'escapen dels clics de la premsa rosa.

paz padilla platja gtres

GTRES

En un moment del programa, el tertulià li diu en directe a la presentadora "Yo he tenido fotos tuyas en top-less, y las he vendido. Y de Terelu. Y estabas muy bien. He tenido trabajando 30 fotógrafos. Mi fotógrafo de Menorca ha hecho fotos de una superpresentadora de Telecinco que es amiga mía. Aquí se publica todo porque mis fotógrafos necesitan comer. Te las dejo ver para que sepas si sales bien pero me debo a la gente que trabaja conmigo". Explicacions que han servit per rebaixar la tensió de Paz Padilla saltant pel damunt de la taula i intentar escanyar-lo, mig gag mig de debò:

Les fotos del topless van ser després que Padilla s'operés els pits. Va arribar a ser, com Lydia Lozano, portada de revista del cor. Té tantes portades en topless com pits:

paz padilla qmd 2

paz padilla qmd ok

Qué me dices

Tot forma part del xou, Paz Padilla fotografiada sense la part superior del bikini en dues ocasions  i portada de la mateixa revista amb paparazzis amics seus. Padilla no hauria de dir "Qué me dices" sinó "Cuánta pasta me toca a mí".