Sandra Barneda va celebrar els seus 47 anys dimarts 4 d'octubre. El regal de l'endemà a la revista Lecturas ha estat ensenyar a tothom la seva nòvia, una desconeguda dona rossa de qui no se sap més que l'aspecte. És alta, cabells llargs, gorra i molt guapa. Sandra Barneda, catalana de Barcelona, estudiant de periodisme a la UAB, no ha amagat mai la seva orientació sexual. Tothom del gremi a Barcelona, del gremi de Periodisme s'entén, sabia que era parella d'una altra famosa presentadora de TV3 i TVE. Van viure juntes a un pis de Ciutat Vella. 20 anys després, després de tallar amb una altra famosa de TV, Nagore Robles, se la veu abraçada al Parque del Retiro amb aquesta nova parella:

Sandra Barneda GTRES
Sandra Barneda GTRES
Sandra Barneda Magali GTRES
Sandra Barneda i Magali GTRES

Sandra Barneda és amiga d'una altra famosa, Magali. L'exprofessora d'OT també catalana conserva el seu gimnàs d'exercici extrem al Turó Park.  Unides per la lletra L del col·lectiu LGTBI i per una bona amistat. Sandra Barneda ha estat soltera mig any. Tallava amb Nagore al febrer i ara a l'octubre ja passeja amb la nova nòvia, enamorades. D'una mà té el gos i de l'altra té la nòvia, realment molt guapa i més jove que la de Telecinco. La isla de las tentaciones té una nova temptadora, la nòvia de la Barneda. Lecturas s'apunta una exclusiva i twitter al·lucina amb la nova xicota. La revista catalana també va revelar que el perfeccionisme de Sandra Barneda la fa ser esquerpa, antipàtica i criticada pels seus companys.

Barneda, insuportable: "Se cree superior"

El que fins ara era un rumor entre productores de TV és ja una realitat, és molt difícil treballar amb ella: "Sandra es perfeccionista al límite, el ambiente de trabajo era complicado porque la presentadora no permitía ningún error. Vehemente, pedía máxima concentración, en su anhelo por llegar a la excelencia llegó a levantar la voz a su director. Para parte del equipo era difícil, algunos abandonaron el programa". Barneda no dirigeix els programes però pateix d'estrellitis. I s'ha estrellat.

 La revista va parlar amb 3 productores que ja no volen treballar amb Barneda: 1) La Fábrica de la Tele, amb qui va fer Hable con ellas. Les companyes han parlat malament de la barcelonina "Daba consejos constantes, algunas pensaban que se creía superior". També va topar amb el director, el català David Valldeperas. 2) Cuarzo, amb qui va presentar El programa de AR a l'estiu i va partir peres amb Ana Rosa perquè va voler fer el llit a Joaquín Prat "Sandra planteó la posibilidad de presentar el programa sin Joaquín Prat, idea que no fue bien recibida por el equipo". 3) Zeppelin, amb qui va fer El debate de GH"parte del equipo quisieron abandonar el programa, prefiriendo trabajar en ‘Fama a bailar’, un formato más relajado de la misma productora". Abans al canal #0 que suportar Barneda. A Catalunya va fracassar amb Trencadís, un magazine de la 8tv del Grup Godó que va ensorrar-se d'audiència i on els nervis afloraven dia sí i dia també amb audiències per sota del 3%.  Ara viu una nova etapa, amb nòvia i La isla. Bentornada.