L'any 2023 arrencava amb força per Shakira, uns mesos després d'oficialitzar la seva ruptura cantava "Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan" i tant com ho va aconseguir. El hit mundial amb Bizarrap va fer la volta al món, una lletra que claramente explicava fil per randa la infidelitat del futbolista. Fou el punt de partida per començar a regalar-nos una discografia repleta d'indirectes que acaparaven totes les portades de la premsa rosa. Tot i això, la multitud de temes i cançons dedicades al seu ex no van tapar la cita judicial de la cantant colombiana. El passat vint de novembre s'enfrontava al frau fiscal que arrossegava de feia anys, només li va caldre asseure's, assentir i arribar a un pacte milionari, i sort la que profecia del seu lema es va complir, havia facturat i molt, però per ventilar-s'ho amb la seva condemna. Ho podia haver pensat abans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Gairebé es compliran dos anys d'ençà que el futbolista i la cantant van partir peres, i la seva història, encara està latent en la crònica social. Diuen que el temps ho cura tot, però Shakira continua estirant el xiclet de la ruptura. Fins ara, havíem escoltat un total de sis cançons amb dard inclòs per Gerard Piqué, però sembla que tota aquesta tracklist havia de tenir un projecte. Fa un parell de setmanes Shakira anunciava la data d'estrena de "Las mujeres ya no lloran" el títol del seu pròxim àlbum. A la portada podem veure caure les llàgrimes de la cantant en primer pla "Son las lágrimas convertidas en diamantes" explica en detall. El disc no ha sorprès a ningú, si més no, aquesta etapa musical havia de culminar amb un treball de curs, com a cirereta del pastís. Ella ja ens va anar donant pistes, però, ahir va revelar el llistat sencer de les cançons i artistes que hi participen, i sembla que li arriben corbes a la cantant. Nova confrontació a la vista, aquest cop, però, de forma musical. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Setze cançons en total, entre les quals hi ha èxits com la sessió 53 amb Bizarrap, "Te Felicito" amb Rauw Alejandro i la resta de títols que ja coneixíem fins ara. Tanmateix, entre els nous llançaments ens hem endut una bona sorpresa amb alguns dels vuit nous temes. Ella juga al comodí i repeteix amb els artistes que la van ajudar a triomfar: torna a col·laborar amb Rauw Alejandro, qui segurament s'unirà en tot aquest desfogament amorós, mentre recorda a Rosalía. Encara el sentim plorar. D'altra banda, també repeteix amb Bizarrap, en un tema titulat "La Fuerte" després del "Cambiaste un Rolex por un Casio" només ens podem esperar noves perles cap al seu ex. Però, sense cap dubte, el que ha esclatat a la xarxa ha sigut el títol de "Puntería" juntament amb Cardi B, una rapera americana conegudíssima pel món sencer. Doncs bé, aquesta sobtada amistat professional no ha agradat gens a una companya del gremi. Atents. 

Diguem que Cardi B no és una artista parcial i sense polèmica, més ben dit, tot el contrari. L'americana aclapara totes les portades de safareig als Estats Units per la seva enemistat amb Nicki Minaj, una altra rapera més veterana. Totes dues s'estiren els pèls per les xarxes de forma pública, inclús deixen anar beef a les seves cançons. Dos personatges dignes d'un enfrontament a Sálvame Deluxe. Tan sols fa unes hores que Shakira ha anunciat el llistat de cançons, i la polèmica li ha aterrat a l'instant. Shakira i Nicki Minaj tenien feedback mutu per la xarxa, fins ara es seguien, però sembla que a la rapera no li ha agradat gens la col·laboració amb la seva enemiga. Nicki Minaj l'ha deixat de seguir. Pel que vèiem, la colombiana congeniava més amb Cardi B. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Els internautes aviat s'han adonat d'aquest unfollow i han fet saltar les alarmes d'una possible nova enemistat per Shakira. La colombiana ho arrasa tot, si més no, segons han confirmat molts mitjans de la premsa, estaria preparant el retorn als escenaris de forma immensa: vol omplir quatre vegades el Santiago Bernabéu. Sí, com ho sentiu. Ella ja no mira prim, i quan deia que volia facturar, ho deia de veritat, no li importa res ni ningú

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!