El binomi Rosalía i Rauw Alejandro ja no és res més que el record agredolç d'una parella d'enamorats. Molt enamorats durant el 90% del seu temps junts, amb constants mostres públiques d'afecte, passió i harmonia. No importava que, per motius professionals, passessin temps separats. Els parèntesi només afavorien retrobaments encara més festius i intensos, amb focs d'artifici i plans de futur. Casar-se, tenir fills, tot el paquet de la parella més tradicional, malgrat l'aparent manca d'ortodòxia dels seus integrants. Tanmateix, va haver-hi un punt d'inflexió, i l'amor es va evaporar a la velocitat del llamp. La infidelitat d'en Rauw a la catalana sempre ha sobrevolat l'ambient, malgrat que ell rebutgi l'acusació. Sigui el que sigui, el cas és que no hi ha marxa enrere. 

Malgrat el comunicat del de 'Todo de ti', en el que no tancava la porta a la reconciliació, les vides dels artistes s'han separat en tots els sentits. En l'afectiu, de manera rotunda: la Rosalía surt amb l'actor Jeremy Allen White, mentre que a ell li surten rolletes sota les pedres. Han passat pàgina, tot i que sempre queden records i caps sense acabar de lligar... o de deslligar. Per exemple, els regals que es van fer com a parella. Desfer-se'n d'ells no és tan senzill. Sí, pots agafar l'anell de compromís de 200.000$ que en Rauw li va comprar i ficar-lo en un calaix per no veure'l mai més. Però hi ha altres obsequis molt més complicats. I enormes. I caríssims

LA MORERA   MANRESA   IB 284
Mas Morera a Manresa / Foto: Isidre Blanc, Viquipèdia

Parlem de Mas Morera, la finca modernista que van adquirir a començaments de 2022 a Manresa. Un espai singularíssim i d'un valor arquitectònic, patrimonial i paisatgístic descomunal. 30 hectàrees de terreny, 4.000 metres d'edificacions, piscina, celler... i una bellesa arrabassadora. La Rosalía, que passava els seus estius d'infància a Manresa a casa dels avis, coneixia l'indret. I quan el va veure a la venda per un preu proper als 2 milions d'euros, el va ensenyar al seu estimat. En Rauw la va comprar, per un preu una mica inferior, com a regal per a la Rosi. Seria el seu niu d'amor i de família a Catalunya. Van fer pícnics a la finca, van col·locar tanques per preservar la seva intimitat... La idea era fer reformes interiors per deixar-la al seu gust. No cal dir, però, que la ruptura ha paralitzat absolutament tot. I que el Mas Morera està, actualment, tancat, abandonat i rebutjat.

Rosalia Rauw GTRES
Rosalía i Rauw Alejandro / GTRES

"Acabaré nuestra casita por si te da por volver", li va dir en Rauw en el seu comiat. No l'acabarà, però. Ja no interessa. Té un problema amb la casa, principalment perquè està al seu nom al 100%, i perquè la Rosi no vol tenir res a veure amb ell, ni amb regal. De fet, els seus objectius són establir-se a L'Hospitalet de Llobregat, posar el seu estudi allà i estar a prop de la seva família a Sant Esteve Sesrovires. El més fàcil i lògic seria vendre-la, però el de Puerto Rico no ha fet aquest pas. Si bé és cert que no sembla que el tema econòmic li suposi cap problema, tampoc pot deixar de mantenir la propietat, catalogada i protegidíssima, com és natural. L'Alejandro no pot deixar que es podreixi, com el seu amor per la Rosalía. El regal maleït li farà venir mals de cap, factures i nostàlgia. Ja podien haver-se conformat amb un tatuatge, seria més fàcil d'esborrar que 300.000 m² de malson.

Mas Morera 2 Idealista
Mas Morera / Idealista
Mas Morera Idealista
Mas Morera / Idealista

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!