La vida de Rocío Carrasco feia un gir de 180 graus quan decidia reaparèixer a la televisió per desmuntar la versió que tots coneixem d'Antonio David Flores. L'escenari familiar era un xou, del qual Sálvame en treia suc diàriament, però de la part errònia de la història. La filla de Rocío Jurado i el policia de Chipiona es divorciaven amb dos fills en comú, els quals van créixer envoltats de tot el drama mediàtic dels seus cognoms. El cert, però, és que la seva mare estava vivint un maltractament constant que acabaria amb la nul·la relació dels seus fills. Rocío Flores, la filla, es convertia en el nou personatge estrella de Mediaset com a concursant de Supervivientes, començava una trajectòria televisiva de poc recorregut, Telecinco arrencava d'arrel la trama entre mare i fills amb una censura que aniria apagant completament l'entreteniment del magazín de tardes. 

Rocío Carrasco documental Mediaset
Rocío Carrasco durant el seu documental / Telecinco
Rocío Carrasco Mediafest
Rocío Carrasco participant al Mediafest / Telecinco
Terelu Campos, Alba Carrillo i Rocio Carrasco /  GTRES
Terelu Campos, Alba Carrillo i Rocío Carrasco / GTRES

Rocío Carrasco reapareixia a la cadena per quedar-s'hi, però no va tenir temps de res, no li van donar l'oportunitat de participar en ni un reality. Aviat es va haver d'espavilar si volia continuar vivint del cognom arran de la televisió. La paradeta de Telecinco li tancava les portes als morros. Sort en va tenir de la cadena pública que la va rescatar a l'aire, fitxant-la pel concurs de rebosteria Bake Off, juntament amb les seves dues íntimes, Alba Carrillo i Terelu Campos. Les tres estrelles que venien de Mediaset van donar-ho tot, bé, els seus contractes ho mereixen, eren de les més ben pagades. Tot i això, sembla que aquesta paga Rocío Carrasco l'hauria volgut invertir en capricis estètics, ja que durant la seva última aparició l'hem vist més canviada que mai. Pòmuls i llavis, ho té tot ben col·locat, jutgeu vosaltres mateixos. 

Ortega Cano y Rocío Carrasco
Ortega Cano, Rocío Carrasco i Rocío Jurado / GTRES
Rocío Carrasco pomuls   Youtube
Rocío Carrasco nous pòmuls / Youtube

Sembla doncs que veure-la físicament canviada té els seus motius. A part de voler veure's millor, resulta que la filla de Rocío Jurado és una gran fanàtica de la cosmètica i el maquillatge. Tan fanàtica que el seu pròxim projecte és empresarial i està lligada amb el gremi de la bellesa. Tot això veurà a la llum el pròxim 29 d'abril, just el dia del seu aniversari. Així ho anunciava durant l'entrevista al pòdcast Drama Queen de Pilar Vidal "No será un cumpleaños más, será un día muy especial. Verá la luz mi proyecto más personal en el que llevo trabajando varios años”  Segons informa Lecturas es tracta de Rć·Skincare així es titula el nou segell de Rocío Carrasco, tal com ho han fet altres celebrities de la talla d'Alice Campello, Selena Gomez o Rihanna ella vol estar a l'altura de les de Hollywood. En el seu moment també ho va voler provar la Preysler, però no va tenir tanta sort. 

Rocío Carrasco y Fidel Albiac GTRES
Rocío Carrasco i Fidel Albiac / GTRES
Rocío Carrasco y Fidel Albiac / EFE
Rocío Carrasco y Fidel Albiac / EFE

El documental li va obrir les portes a un món nou, això de ser celebritie li va com anell al dit. De programa a programa, i tiro porque me toca, però sembla que ara es vol passar a l'emprenedoria, i ho vol fer el dia del seu aniversari. Esperem que no l'enxampi la mala sort, perquè té un altre esdeveniment important: es casa per l'església amb Fidel Albiach per congregar el seu amor un cop més. Després de molts anys, ara, Rocío Carrasco sol té una única preocupació que li fa perdre la son, mirar per ella i la seva vida. El vincle amb els seus fills està més trencat que mai, una tragèdia familiar que arrossegarà de per vida. Contar la verdad para seguir viva, fou la seva salvació

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!