Amb el final de Sálvame semblava que ens acomiadàvem per sempre més dels seus protagonistes. Tots quedaven desemparats de cadena, no tenien la seva plataforma per continuar xerrant sense miraments i desglossar tots els temes de l'actualitat de la premsa rosa. Però bé, sabíem que cap d'ells perdria l'essència i, encara que es quedessin sense programa, la mala llet dels tertulians seguiria intacta. N'hi ha que han fitxat per altres cadenes com Lydia Lozano, la qual se sent més còmoda que mai, Terelu Campos, encara que salti cada setmana de programa en programa, Gema López, que actualment està de col·laboradora a 'Espejo Público'. Però entre tota la llista interminable de tertulians que hi han passat, un dels veterans ha tornat al camp de batalla. Ni més ni menys que Kiko Hernández, qui semblava que tenia la vena periodística arraconada, torna a carregar les piles per culpa d'una clàssica arxienemiga de la seva trajectòria televisiva.

Kiko Hernández ha tingut més enemistats que còmplices al llarg de la seva trajectòria per Sálvame. Però un dels enfrontaments més clàssics és contra Chayo Mohedano, un dels personatges que el col·laborador més ha odiat sense dubte. Resulta doncs que Kiko Hernández, aprofitava la seva tirada per Instagram per compartir un vídeo de la filla de Rosa Benito en una de les seves últimes actuacions televisives on a l'artista li queia el micròfon (sí, Chayo encara canta). Així doncs, després de la burla pública que li feia el col·laborador, la neboda de Rocío Jurado aprofitava per obrir el calaix del passat i remenar entre els insults o guerres que van protagonitzar, recordant un dels tràngols judicials més escabrosos del personatge de Sálvame.

Stories Chayo Mohedano / Instagram
Stories Chayo Mohedano / Instagram
Stories de Chayo Mohedano / Instagram
Stories de Chayo Mohedano / Instagram

Resulta, doncs, que Kiko Hernández fou l'encarregat, juntament amb el seu home Fran Antón, de conduir una desfilada contra el càncer a Cullera. La seva participació va generar bastant polèmica a causa de la gran mentida del presentador, quan va fingir patir un càncer de pàncrees per prendre's un descans televisiu. Una mentideta que li va passar factura als tribunals durant el 2018 i 2020. L'excusa perfecta que ha fet saltar a Chayo Mohedano via stories d'Instagram: "A mí se me cae el micrófono y tú eres capaz de inventarte un cáncer de páncreas, ser condenado y a día de hoy presentar un evento contra el cáncer el Cullera" Però l'escàndol no acaba aquí, l'ex de Telecinco ha publicat uns missatges que li enviava el col·laborador l'any 2015 assenyalant-lo de maltractador, després d'enviar-li el següent: "Lady Chayo, ¿has pensado en pedir una paga de minusvalía? No tienes que presentar papeles, con decir 'Buenos días' te la dan"  A més, entre els missatges també s'obre una altra trama relacionada amb María del Monte i Antonio Tejado, la seva exparella. Atents

Kiko Hernández / GTRES
Kiko Hernández / GTRES
Chayo Mohedano / EFE
Chayo Mohedano / EFE

Els missatges de Kiko Hernández també fan referència a un suposat maltractament per part d'Antonio Tejado. "Que me abures mucho, te he contado ya que tu madre me contó que tu le dijiste que Antonio Tejado te maltrataba ¿que ibas con morados a la TV? ¿Por qué eso no lo has denunciado? No lo entiendo"  Per últim també esquitxa a María del Monte, assenyalant-la que xerrava pels descosits del seu nebot "Y está muy feo que María del monte te pase información a ti y tu madre de Antonio y su familia y lo vayas contando a todo el que te quiera escuchar" Ups. Però tot aquest enrenou que ha destapat el justifica per revelar el mal tràngol que hauria passat per part del col·laborador, justificant-ho com 'un maltratador'.

Podríem dir que Kiko Hernández és un dels col·laboradors amb més front oberts de la història, d'ençà que va sortir de Gran Hermano es va anar construint el seu camí televisiu tot sol. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!