Rocío Carrasco és un dels personatges més desaprofitats de Telecinco. El seu nom sempre ha sonat amb força durant les tardes de Sálvame, però ella es va mantenir al marge de tots els escàndols que la perseguien durant anys, inclús dècades. No va ser fins a l'any 2021 que la filla de Rocío Jurado va decidir donar la seva versió dels fets, i ensorrar la història que coneixíem fins aleshores amb Antonio David. La perspectiva que tothom tenia d'ella queia a trossos després de presentar amb papers i proves judicials l'infern que va viure amb el pare dels seus fills. Un escàndol que va superar la barrera de la premsa rosa, tothom es va bolcar a mirar la docuserie del moment Contar la verdad para seguir viva. La seva situació és un percal dels grans, va viure violència masclista i vicària, no es parla amb els fills, i tot això ho sap tot el país després de conèixer-la com la filla de Rocío Jurado. Si l'artista es despertés i veiés el marro, desitjaria tornar-se a dormir. 

Arran de l'estrena del documental, Telecinco es desfeia dràsticament d'Antonio David Flores i la balança es decantava totalment per Rocío Carrasco. A poc a poc la tornàvem a veure per la cadena, participant discretament en els formats que naixien de Sálvame. Però el seu renaixement televisiu a Mediaset li va durar poc. La cadena canviava de directius i les noves normes implantaven la censura de multitud dels temes més clàssics. No podien mencionar ni a la Pantoja, ni Kiko Rivera, ni molt menys tot l'enrenou de Rocío Carrasco, Antonio David i Rocío Flores. La filla de l'artista reapareixia per tornar a fugir, i es va haver de fer un racó en altres formats. En desfer-se Sálvame, aviat hi va haver cadenes que li van ficar l'ull, i uns mesos més tard fitxava per 'Bake Off: Famosos al horno' el concurs de rebosteria de RTVE, on va arribar a la gran final, quedant entre el top 3. 

El programa estava gravat i, d'ençà que es va gravar la final, no l'havíem vist més públicament. Com era d'esperar, ha reaparegut de la mà d'una de les seves íntimes companyes defensores, Pilar Vidal. Excol·laboradora de Sálvame, ara compta amb un pòdcast anomenat Drama Queen on entrevista a personatges del gremi, i, en el torn de la filla de Rocío Jurado, ens hem quedat en 'shock' i no pas per les declaracions. Està més canviada que mai. N'hi ha que la televisió els afavoreix, d'altres que els empitjora, però amb Rocío Carrasco hem notat un canvi molt més general. S'ha tenyit de pèl-roig, al pur estil Laura Matamoros, un color vermellenc fort que li ressalta més la cabellera que li ha crescut. A més, al pòdcast la veiem repentinada amb unes ondulacions lluny dels seus cabells rinxolats

Rocio Carrasco injecció de llavis /  Youtube
Rocío Carrasco al pòdcast de Pilar Vidal / Youtube
Rocío Carrasco pomuls   Youtube
Rocío Carrasco, visiblement canviada, durant l'entrevista /Youtube

Però sens dubte, el que ens ha cridat més l'atenció són els canvis en el seu rostre. Només cal veure-la quan parla, té uns llavis molt més gruixuts i voluminosos, està clar que aquí hi ha truc d'alguna injecció. L'agulla sempre fa màgia i més en una tècnica tan quotidiana com aquesta. A part d'aquesta diferència en els llavis, també té els pòmuls molt més marcats, una altra tècnica que també hauria utilitzat a partir d'alguna injecció. Tot sense entrar a quiròfan, sembla que en aquesta nova etapa professional, Rocío Carrasco es prioritza per sobre de tot i de tothom. Recentment, anunciava que es casava de nou amb Fidel Albiach després de vint-i-cinc anys d'haver passat per l'altar. Segurament voldria donar-se un caprici per veure's millor físicament. I ep, no ens sembla gens malament.  

Rocío Carrasco y Fidel Albiac / EFE
Rocío Carrasco i Fidel Albiac / EFE

Cada vegada tenim més clar que la seva prioritat és ella mateixa, la seva reconciliació amb els fills és missió impossible.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!