Qui és millor esportista: Alexia Putellas o Paco Buyo? La crac del Barça és a anys llum com a futbolista del mític porter del Reial Madrid. Mític pel Barça: la seva desídia va regalar dues Lligues al Barça de Cruyff a Tenerife, on Buyo es va menjar uns quants gols jugant amb gorra per tapar el sol amb la visera. Patètic i mal perdedor. Ara que les noies del Barça venen més samarretes que els nois i omplen més Camp Nous que els nois, el dia del rècord mundial d'espectadors per veure un partit de futbol femení l'individu Buyo, tertulià d'El Chiringuito, va fer el tuit més poc esportiu, patètic i maldestre del dia:

paco buyo Mega

Francisco Buyo, Mega

Escriu Buyo: "Solo hay un equipo en el mundo capaz de batir el récord de asistencia a un encuentro de fútbol femenino. Felicidades Real Madrid Femenino". Qui va fer el rècord va ser el Barça, que jugava al seu camp. El Reial Madrid havia jugat el partit d'anada uns dies abans i ni Florentino els va deixar jugar al Bernabeu sinó al camp de patates de la Ciudad Deportiva. Al camp diminut tampoc van ser capaces d'omplir res. Quatre gats van anar a veure el Femení del Madrid. Però és que la bufetada a Buyo ha durat 7 dies. El parit del Barça contra el Wolfsburg el 22 d’abril ja ha exhaurit TOTES les entrades del Camp Nou, l'estadi més gran d'Europa. Un altre rècord de 92 mil persones i el Madrid mirant-lo per la tele. Ridícul espantós de Buyo.

alexia putellas GTRES

Alexia Putellas, GTRES

El tertulià, pèssim esportista en tots els sentits, al camp i fora del camp, ha rebut bufetades com gols rebia a Tenerife, per totes bandes:

Buyo és al futbol el que Pedrerol és al periodisme. La diferència és que Pedrerol ho fa per 4 milions d'euros l'any que li paga Ferreras, mà dreta de Florentino. I Buyo ho fa perquè és de cal Justet.