91.553 espectadors. Repetim: 91.553 espectadors. 91.553 persones que vam agafar el paraigua, que tant se'ns en fotia que caiguessin quatre gotes o diluviés, i que vam anar al Camp Nou per assistir a un vespre històric, màgic, de pell de gallina, una d'aquelles tardes que recordarem per sempre més. Gairebé 100.000 persones per assistir al partit de futbol femení amb més espectadors de la història. Moltes famílies, pares i mares amb els seus fills i filles, moltes samarretes amb els noms de les jugadores del Barça, una nit emocionant, fins i tot de llagrimeta, i l'orgull per tots els que vam anar a l'estadi aquest 30 de març del 2022 de dir: "Jo hi vaig ser". Però ara el que toca entre tots plegats és recordar que una flor no fa estiu, tot i que sembla que la llavor que s'ha plantat donarà molts fruits. Ara el que toca és que no quedi en una anècdota o una data per la història i que a partir d'ara, hi hagi un abans i un després pel que fa al futbol femení.

Gràcies a Sandra Paños, Cata Coll, Gemma Font, Irene Paredes, Jana Fernández, Mapi León, Melanie Serrano, Marta Torrejón, Leila Ouahabi, Andrea Pereira, Ana-Maria Crnogorčević, Patri Guijarro, Alexia Putellas, Aitana Bonmatí, Ingrid Engen, Clàudia Pina, Caroline Graham Hansen, Mariona Caldentey, Jenni Hermoso, Fridolina Rölfo, Bruna Vilamala, Asisat Oshoala, Lieke Martens. Gràcies també a Jonatan Giráldez i tot el cos tècnic. Gràcies perquè amb el seu esforç, talent, treball, humilitat i insistència han fet que tot el món miri cap a elles. Un equip de somni, guanyador, històric, que va camí de guanyar la seva segona Champions consecutiva després de tornar a guanyar la Lliga, de moment, havent guanyat tots els partits. Ahir, nit pel record, tornada dels quarts de final de la Champions ni més ni menys que contra el Reial Madrid. Un clàssic que va acabar amb 5 a 2, 8 a 3 al total dels dos partits. 

Barça Real Madrid femenino FCB

Barça Real Madrid femenino EFE

Barça Madrid EFE

Afortunats els 91.553 que vam poder anar al Camp Nou a veure el partit. La resta d'aficionats es va haver de conformar escoltant-lo per la ràdio o veient-lo per DAZN... No és ni la primera ni la darrera vegada que aquesta plataforma, o Movistar +, han irritat els espectadors culers amb els seus comentaris partidistes a favor del conjunt blanc, o amb aquesta obsessió gens dissimulada de rebaixar les victòries blaugranes. I aquesta vegada, tot i ser conscients de la importància d'un partit com el d'ahir, tot i proferir més elogis dels que estem acostumats, a la mínima de canvi que van tenir ocasió, van deixar-ne anar alguna de l'alçada d'un campanar. És com si els hi bullís la sang per dins a l'hora de rendir-se a l'evidència. Però algú els hi hauria de recomanar de tant en tant que es tapin una mica abans de dir segons què. Mirin aquesta pantalla, i sobretot, escoltin. La xarxa en va plena:

El riure d'aquest aficionat en sentir la bajanada del comentarista és el riure de tots nosaltres. "Las estadísticas demuestran una igualdad tremenda en la primera parte"... Amb dos collons. Tremendíssima igualtat. Possessió 70% - 30%, i 12 xuts a porta per 2 de les jugadores madridistes... L'obsessió d'alguns per situar el Madrid a l'alçada del Barça peti qui peti, resulta sovint grotesca. Sigui com sigui, posem el mute al que puguin dir des de DAZN i posem ben fort el volum dels crits d'eufòria i alegria desbordant de les jugadores del Barça i dels 91.553 que anit vam omplir el Camp Nou.