Quant cobra Tomás Roncero per fer el ridícul cada nit? Surt a El Chiringuito de Jugones a Mega, el canal minoritari de Antena 3 i La Sexta. És Planeta la propietària de tot el conglomerat i té pressupost tot i que el programa té més rellevància a les xarxes que a la vida. L'audiència és molt minoritària. A Catalunya queda per sota de la tertúlia líder de la mitjanit, Rondeando d'Albert Lesán 8tv, i també acostuma a perdre contra Onze, la que Xavi Valls fa a Esport 3. Josep Pedrerol només guanya en una cosa, en diners. És el periodista esportiu més ben pagat.

pedrerol mega

Josep Pedrerol, Mega

Seguns publica el diari Merca2 Josep Pedrerol cobra 4 milions d'euros l'any per fer Jugones els migdies a La Sexta i El Chiringuito a Mega. És el preu de ser el portanveu de Florentino Pérez. Qui el va col·locar a La Sexta quan va perdre la feina a Intereconomía va ser el director de la cadena, Antonio García Ferreras, que va ser la mà dreta a sou del Reial Madrid i té accés directe de Flo. Així s'explica que Florentino triï un programa menor com el de Pedrerol per parlar de la Superlliga. O que Pedrerol digui "Pediré permiso al Real Madrid por si puedo decir qué día se presenta a Mbappé". Al·lucinant que un periodista demani permís per donar una notícia. La veu de l'amo.

pedrerol soria MEGA

Pedrerol i Cristóbal Soria, Mega

El mateix digital publica que Pedrerol té dos tipus de col·laboradors, els normals que cobren uns 200 euros cada nit i els VIPS que en cobren 300 cada dia que van a fer de tertulians. Aquest grup selecte són Cristóbal Soria, Tomás Roncero i Juanma Castaño. Els més personatges. 300 euros cada dia tenint en compte que apareixen entre dues i tres tertúlies per setmana cobren 3000 euros al mes. Molts diners per només opinar. I molts més diners dels que es paguen a TV3 o 8tv. Un exemple, Josep Maria Minguella cobra 6000 euros l'any per fer de tertulià a Onze de TV3. El que a Mega cobren en 2 mesos a TV3 ho cobren en tot un any.

minguella TV3

Josep M. Minguella, TV3

EN Blau ja va explicar els sous per col·laborar a TV catalanes. A Preguntes freqüents paguen 250 euros per tertulià. Els fixes com Quico Sallés o Pilar Rahola tenen un tracte diferent. I a la petita 8tv un programa com Arucitys pagava 200 euros al dia a un tertulià per cada cop que hi anava. Ara van dels 150 per La cortelera als 330 per la Teletulia. Per sota hi ha la tarifa de tertulià d'Els matins de TV3: 125 euros bruts al dia sense transport a Sant Joan Despí. El tramvia te'l pagues tu.