Telecinco fa uns dies que està revolucionada per un vídeo i unes converses d'alt contingut sexual entre un dels col·laboradors estrella de la cadena i un espectador anònim que ho ha penjat a les xarxes. El presentador i col·laborador és José Antonio León, un dels reporters del desaparegut Sálvame que ara conserva la seva feina a Mediaset com a tertulià del programa dels divendres a la nit que vol ser el substitut de Sálvame Deluxe: De viernes. Pesentat per Santi Acosta un dels tertulians és aquest José Antonio León que està patint una revelació similar a la de Letícia amb Jaime del Burgo. Un espectador de la cadena va mantenir converses pujades de to i es van enviar fotos i vídeos de contingut eròtic amb el presentador quan apareixia a Sálvame, any 2021, i ara no és un periodista qui ho filtra sinó l'altre membre de la relació, l'espectador, que ho penja a xarxes.

José Antonio León, Telecinco
José Antonio León, Telecinco

El noi que diu que mantenia una relació telefònica amb el presentador ha creat un compte de twitter on difon una imatge de José Antonio León masturbant-se en un vídeo i les converses que mantenen tots dos. Aquest és el compte de twitter i es pot arribar a la imatge íntima clicant aquí. Aquestes són algunes de les converses que el tuitaire diu haver mantingut amb el presentador de Telecinco: "-Hola, -Qué haces, -En casa de un amigo, -¿Te está f*llando?, -Quiere que me lo f*lle yo a él, -Ufff. Qué rico, -Qué ganas de verte en acción, -Qué falso si luego no quedas, con las ganas que te tengo, -Te has grabado alguna vez?, -Le grabé a una p*ta que vino una vez a comerme la p*lla y le gustaba que le grabase pero fue con su móvil, -Aquí popper, porno y onanismo", "Pues vete a casa ponte p*ta para mí y luego eres libre pero ahora quiero que me obedezcas perra"... Tot converses íntimes entre dos adults de fa 3 anys que ara un dels dos vol que surtin a la llum. Res que Sálvame no hagués difós per capítols en les seves bones èpoques. Aquí hi ha una mostra dels missatges que s'intercanviaven els dos, famós i anònim:

José Antonio León té 37 anys, és andalús i es va casar en plena pandèmia en una boda per l'església a Sevilla amb la seva dona Rocío Madrid, que té el mateix nom que la periodista de Crónicas marcianas i concursant de Supervivientes però és una altra Rocío Madrid, aquesta:

Telecinco conté la respiració per si la competència, Ni que fuéramos Shhh, el nou Sálvame de Ten, decideix abordar l'afer. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!