Letícia va ser infidel, va posar les banyes, va enganyar Felip quan era princesa d'Astúries. Va mantenir una relació sentimental extramatrimonial, paral·lela al seu matrimoni, amb un home, Jaime del Burgo, el que acabaria convertint-se en el seu cunyat en casar-se anys després amb la germana de la reina, Telma Ortiz. Aquesta és la història del més gran escàndol de l'actual Casa Reial, no la de Joan Carles sinó la de Felip. La premsa rosa sabíem que durant una època Felip i Letícia van patir una crisi matrimonial que va estar molt a punt d'acabar en divorci. Mai es va publicar la raó d'aquella crisi i ara ho ha fet públic l'excunyat de Letícia. Jaime Del Burgo ho confessa en un seguit de tuits que ha acabat esborrant, pressionat per l'enorme repercussió del que ja és la notícia de l'any: Letícia va posar les banyes a Felip fins al punt de plantejar-se abandonar-lo per viure amb el seu amant. El mal ja està fet, el seu tuit amb la foto de Letícia embarassada i dedicant-li un missatge d'amor al seu amant Jaime el van veure més de 12 milions de persones durant el dia d'ahir, diumenge. Aquest tuit que ja no està disponible però sí les captures:

Captura de pantalla 2023 12 03 a las 21.02 .17
Tuit esborrat de Jaime del Burgo
jaime del burgo telma
Jaime del Burgo i Telma Ortiz, GTRES

Del Burgo va publicar la bomba el diumenge i el tsunami ha agafat a tota la professió amb el peu canviat: la majoria de mitjans han decidit directament silenciar-ho. Segons ha pogut saber EN Blau a les revistes del cor hi ha ordres expresses de no publicar la notícia. Les agències de fotografies han aturat la venda de fotos d'arxiu de Jaime del Burgo i els grans diaris impresos han censurat la notícia. Al monàrquic Grup Godó, RAC 1 n'han parlat per explicar qui és Jaime del Burgo. ¿Per què parla ara l'amant de Letícia? Per dinamitar la imatge de Felip. Del Burgo és fill d'un polític de dretes, el primer president de Navarra Jaime Ignacio del Burgo, i com a home de dretes i monàrquic considera que Espanya està en perill amb el pacte de Pedro Sánchez amb els independentistes i Bildu. Culpa Felip de no aturar-ho. Del Burgo creu que és Letícia qui ha influït que el marit no faci res. Acusa la reina de ser "Sanchista" i de tenir posicions polítiques "a la izquierda de Pedro Sánchez". Ha fet seva l'opinió que Letícia és "la Jefa del Estado desde que maniobró para sacar al exilio al Rey Juan Carlos". I manté els seus tuits d'opinions polítiques:

WhatsApp Image 2023 12 04 at 10.19.26
Retuit de Jaime del Burgo
f.elconfidencial.com original 1f2 e28 3ad 1f2e283adb9fa2bc77f2cb266df47cda
Jaime del Burgo i Telma Ortiz, GTRES

No es pot entendre què ha confessat Del Burgo sense aquesta prèvia: per què ho fa? Per, segons ell, salvar Espanya, assenyalar Felip com a banyut, consentidor d'infidelitats i titella de Letícia. I ho diu Jaime del Burgo que coneix la reina perfectament, no perquè fos el seu cunyat sinó perquè abans van ser amants. Dona detalls molt concrets de la relació, com per exemple el juliol de 2010 quan Letícia i Jaime es reuneixen a la piscina de Zarzuela i abraçats a la mateixa gandula ella li diu "Te amo". A la nit van reprendre la seva relació sentimental, íntima i sexual. Ella anava a Londres o ell venia a Madrid i es van plantejar que Letícia es divorciés de Felip i marxar amb el seu amant a viure a Nova York: "Dimos pasos para ser libres, tratamos el divorcio, las niñas, buscamos asesoramiento jurídico, miramos juntos una casa cerca de Zarzuela para cuando viniéramos a España, Nueva York era la mejor opción de residencia permanente. En un viaje a Francia, La Terre Blanche, me propuso tener un hijo por vientre subrogado en Los Angeles. Pusimos un nido en la calle Miguel Ángel (pis d'amants i trobades secretes al barri de Salamanca)...". I la bomba, l'única discussió de Letícia i Jaime, quan ella va haver de fer un petó en públic a Felip.

Tuit JAIME DEL BURGO
Tuit JAIME DEL BURGO
felipe y letizia beso 1621406011
El petó de l'estiu de 2011, GTRES

Letícia es va disculpar davant del seu amant per aquell petó al seu marit, Felip: "Lo he tenido que hacer para protegernos". Segons del Burgo, ell i Letícia van ser amants durant 2 anys, de 2010 a 2011. Letícia va acabar fent fora Jaime del Burgo de la seva vida. Va tallar amb una trucada de telèfon: "No podemos seguir viéndonos". Del Burgo es va venjar poc després, casant-se amb Telma Ortiz, la germana de la reina l'any 2014. El matrimoni va durar només 2 anys. Del Burgo ara està casat amb una sueca, té una filla i està decidit a destrossar la Corona espanyola explicant amb pèls i senyals com Letícia va enganyar Felip. És probable que no passi res, que Felip hagi perdonat Letícia i que la Corona mogui tots els fils perquè la història quedi mig amagada. Del Burgo ha esborrat els tuits però la seva història no la pot esborrar: Felip és un banyut i Letícia una adúltera.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!