Jaime Peñafiel va filtrar ara fa un any qui seria el VIP guanyador de Masterchef celebrity dies abans de la final: Tamara Falcó. EN Blau ho va recollir i el programa de TVE va disparar les alarmes. Hi ha una multa de cent mil euros per revelar el guanyador però és absurda. La paga si qui ho diu cobra de la productora Shine Iberia. Peñafiel, només faltaria, no va pagar ni un euro. Un any després era temuda la columna del cronista reial prèvia a la final del concurs de cuina. Peñafiel calla a LOC. És un altre digital, Jaleos, qui dona un nom: Nicolás Coronado.

El digital de Pedro J. Ramírez especula en base a una publicació a instagram del favorit de l'audiència, el fill de Jose Coronado. El post a les xarxes no diu res de ser el guanyador però tot fa pensar que ha tornat a passar. Algú de l'organització ha filtrat el nom al digital. Un nom que se sap des de fa setmanes. Els codis dels realities són molt senzills: les finals es fan en directe, mai enregistrades. Però la dificultat del programa impedeix que no es gravi i s'acaba filtrant. Al digital li arriba un xivatasso que pot ser d'un VIP o d'algun càmera, maquillador o perruquer descontent.

plats finals m,astervhef TVE

nicolas coronado GTRES

Plat guanyador de la final, Nicolás Coronado TVE / GTRES

La gràcia és que qui guanyi tant li fa. El programa és un èxit igual. La productora intenta posar portes al camp. Dimecres s'emet el programa gravat. Atents però ja els ha passat amb Ona Carbonell, amb Tamara Falcó i tot indica que ha tornat a passar. No serà el que tothom pensa, Josie, sinó Coronado. Coronat com el millor xef.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat