No falla. No hi ha partit on juguin Barça i Madrid que retransmeti Movistar+ que els espectadors no haguem d'assistir a un festival de comentaris indissimulats, de partidisme descarat, de gestos indignants en una televisió que se suposa que ha de ser parcial i que hauria de transmetre el partit sense prendre precisament partit. Però és superior a ells. No ho poden (o no ho volen) evitar. Però que algú els hi digui que es tapin una mica. Però no hi ha manera. Sempre que hi ha un clàssic, especialment de bàsquet, generen indignació amb els seus comentaris i aquest dimecres, lamentablement, ha tornat a passar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barça Basket (@fcbbasket)

Segon partit de la final de la Lliga Endesa entre Barça i Madrid. Segon clàssic entre blaugranes i merengues, novament al Palau, després que en el primer partit el conjunt blanc s'imposés clarament. Ahir el Palau Blaugrana va ser una olla a pressió i amb un Nicola Mirotic estelar, els de Jasikevicius van aconseguir empatar la final. Victòria per dos punts en un final ajustadíssim on fins i tot, un dels jugadors del Madrid, Yabusele, es va encarar com un perdonavides a un dels àrbitres, gairebé amb el cap tocant el cap de l'àrbitre. Macarrisme en grau màxim que, oh, sorpresa!, no va ser comentat en l'acta després del partit, tal i com informa el periodista de RAC1 Marc Mundet. Incomprensible.

Igualment incomprensible ha estat constatar novament que els comentaristes de Movistar no es tallen un pèl a l'hora de dir segons què. En aquesta ocasió, alguna frase encoratjadora dirigida a l'entrenador madridista, Chus Mateo, que és a la banqueta blanca mentre Pablo Laso es recupera d'un atac de cor que va patir. Estupor en sentir el comentarista dient-li "a por ellos". Ja ni intenten dissimular ni res. Lamentable:

Només recomanem a aquests aficionats que divendres i diumenge posin el mute a la tele, o es posin taps a les orelles o es posin música clàssica de fons. Perquè ara venen dos partits a la pista del Madrid, i si a Barcelona ja n'han deixat caure alguna com la que van sentir els espectadors, imaginin què pot passar enfervorits per milers d'espectadors madridistes...