No falla. Cada vegada que hi ha un partit entre Barça i Madrid per Movistar+ els espectadors hem d'assistir a exclamacions gens dissimulades, renecs i lamentacions públiques per part d'una retransmissió que, a priori, hauria de ser totalment imparcial. Però és el que té tenir en nòmina una reconeguda madridista i cap exjugador del Barça comentant el Clàssic. De totes maneres, no hi hauria cap problema en que una merengue com Amaya Valdemoro comentés el partit sempre i quan no se li veiés el llautó, cosa que passa sistemàticament cada Barça-Madrid que hi ha. Si a això li sumem que a la capital couen les 11 victòries del Barça de Jasikevicius en 14 clàssics contra el conjunt de Pablo Laso, imaginin els nivells de bilis que diuen en antena. Però potser s'haurien de tapar una miqueta a l'hora de fer la retransmissió. Anit, al Palau Blaugrana, partit de Lliga que va tornar a acabar amb victòria culer, com gairebé sempre els darrers temps. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barça Basket (@fcbbasket)

jasi

Sarunas Jasikevicius

108 a 97 després d'una pròrroga en un partit trepidant, amb emoció fins al final, faltes a poques dècimes d'acabar, jugadors expulsats i esmaixades descomunals com la del blaugrana Dante Exum, una jugada on a Valdemoro se li va escapar un "No" abans que l'australià esmaixés a la cara del pivot rival. Per cert, sobre la reacció buscabrega del madridista Gabi Deck, no van dir res de res:

Això va passar després que els àrbitres desqualifiquessin un jugador a banda i banda, Mirotic i Abalde, després d'una picabaralla. Els comentaris de Valdemoro tampoc van passar desapercebuts per l'audiència:

La cirereta del pastís ha arribat l'endemà. Després del partit, la cadena ha continuat generant estupor amb segons quins comentaris on no es tallen gens ni mica. En l'informatiu que repassava el partit, parlen de la jugada al darrer segon on en un rebot, els àrbitres van xiular falta del madridista Poirier al blaugrana Sanli per agafar-lo del braç. El més sorprenent són els comentaris que ha generat, on diuen sense tallar-se un pèl, que és igual que sigui falta o no, que no s'hauria d'haver xiulat a tan poques dècimes del final: "No hubiera pitado nada, porque es en el último segundo, independientemente de que sea falta del uno o que sea falta del otro, maría santísima, ni en un partido de alevines". Després, al mateix programa, assegurant, amb un parell, que la victòria del Barça d'ahir "vale a los dos equipos: vale para el Barça y la sensación de que vale para el Real Madrid. Un Real Madrid que bueno, esta temporada ya ha visto como simplemente lle ganó la final de Copa y lo demás no le ha ganado. Las sensaciones nos valen para el Real Madrid porque venía de muy abajo y se le vio un alto espíritu".

Com diu l'usuari que se n'ha adonat, "con sus santos cojonacos". Però tranquils, a la que hi torni a haver un clàssic, els comentaristes de Movistar+ se superaran. No ho poden evitar, és el que té que els bulli la sang veient els èxits del Barça.