Els espectadors britànics encara no se'n saber a venir. I és que sempre és colpidor quan ens assabentem d'una mort abans d'hora, com ha tornat a passar. Perquè un dels presentadors més estimats de la BBC a Escòcia, Nick Sheridan, acaba de morir amb només 32 anys després d'una breu i fulminant malaltia.

Sheridan havia presentat diferents programes a la cadena pública des que hi va aterrar fa sis anys, el 2018: Reporting ScotlandDrivetimeNine y Seven Days. Programes tots ells sobre actualitat i informació, que era on s'havia fet un nom entre l'audiència. Un cop duríssim per la seva família, amics i companys de feina, que no han parat d'enviar mostres de condol i escalf, encara sense creure's aquesta pèrdua, com el que ha dit el cap de notícies de la BBC, que ha assegurat que el difunt era un "col·lega meravellós per tots aquells de nosaltres que havíem tingut la sort de treballar amb ell alguna vegada. Era un periodista, presentador i autor d'enorme talent, i una d'aquelles rares persones que il·luminen la vida de tots els que els envolten. Divertit, intel·ligent, amable. Un home encantador. Els nostres cors estan amb els seus pares, que han estat amb ell durant els darrers 10 dies, amb la seva parella, Lewis, i amb la resta de la seva família i amics".

Encara no se sap ben bé què ha passat perquè la vida de Sheridan hagi marxat de manera tan ràpida. Sí se sap que el darrer tuit, la darrera publicació a xarxes, va ser de fa uns dies, el 24 de febrer, quan va mostrar una imatge de la seva feina i un micròfon de la BBC, i on deia que estava "A l'aire a partir de les 8 am amb l'edició de cap de setmana de 'Good Morning Scotland', reflexionant sobre els dos anys transcorreguts des de l'ordre de Putin d'envair Ucraïna per part de Rússia".

Descansi en pau.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!