El món del cinema i la televisió està de dol. Aquest dilluns s'ha sabut una tristíssima notícia, la mort d'un conegut i estimat actor, massa jove, amb només 48 anys, per culpa d'una malaltia que arrossegava des de feia un temps, tot i que no se n'han especificat més detalls. Parlem de l'intèrpret Chris Gauthier, que va perdre la vida el passat 23 de febrer, tal i com ha expressat en un comunicat l'empresa de representació TriStar Appearances/Event Horizon Talent. Gauthier feia anys que era un rostre habitual en moltes ficcions, i era conegut especialment per donar vida a Smee, el famós ajudant del Capità Garfi de Peter Pan a la sèrie Érase una vez. Però no només això, també el vam veure a moltes altres sèries i pel·lícules. Entre aquestes últimes, 40 días y 40 noches, Freddy contra Jason, Agente Cody Banks, El efecto mariposa 2 o Watchmen. I entre les propostes televisives, Smalville, Una serie de catastróficas desdichas, Supernatural, Eureka o Joe Pickett.

“La seva pèrdua la senten no només els seus fans, sinó també aquells de nosaltres que vam tenir la sort de conèixer-lo més personalment. En nom de la seva família, demanem privadesa durant aquest temps perquè puguin plorar adequadament”, han afegit. Considerat un secundari de luxe a la televisió dels Estats Units, un d'aquells que roben protagonisme a cada escena en la qual apareixen, la seva mort ha estat un cop molt dur i les reaccions en el món de la indústria per part dels seus col·legues i companys de professió no s'han fet esperar. Sens dubte, una de les més sentides ha estat la del seu company a Érase una vez, qui feia de Capità Garfi, l'actor Colin O'Donoghue, que li ha dedicat un "Descansa en pau, Chris! Amb el cor trencat! El meu amor i pensaments van per a l'Erin i els nois. Et trobarem a faltar, germà! Tu eres el veritable capità!”, li diu en referència a la seva dona, amb qui portava vint anys casat i als dos fills de la parella, dos joves de 18 i 20 anys.

Una altra companya de repartiment, Karen David, lamentava que “Hem perdut un excel·lent ésser humà i un estimat membre de la nostra família. Era un megatalent, un ésser humà tan enginyós i amable que tenia el superpoder de fer-te brillar amb el seu riure contagiós, el seu humor i el seu somriure càlid. Era un home de família que estimava la seva dona i els seus fills més que res, i sempre en parlava quan estàvem de viatge. Encara estic intentant processar que te n'has anat, estimat, amable, encantador, supertalentós i absolutament alegre, Chris. Estic reproduint els teus increïblement enginyosos vídeos una vegada i una altra, mai deixen de fer-me riure… Només que ara hi ha llàgrimes”. Descansi en pau.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!