Ha mort Mila Ximénez als 69 anys. La notícia era temuda però sabuda des que fa 3 mesos, a la seva última aparició a Sálvame, va avisar que faria com Rosa Maria Sardà i es negaria a sotmetre's a una agressiva quimioteràpia que l'estava matxacant. El maleït càncer de pulmó s'ha emportat una de les millors polemistes de la TV. Aquesta és l'última foto de Mila el passat 19 de maig, amb Belén Esteban:

mila ximenez ultima foto belen esteban gtres

Mila I Belén Esteban el 19 de maig, GTRES

A Sálvame era de les més apreciades per la informació que tenia i la forma desacomplexada d'exposar les seves idees. Apassionada, deixa una filla i diversos nets. El cotxe fúnebre arribava a casa seva aquest 23 de juny:

cotche funebre mila ximenez gtres

Casa de Mila Ximénez, avui, GTRES

La casualitat ha volgut que Mila Ximéenz mori l'únic dia feiner de l'any que no s'emet Sálvame. La raó? Que Telecinco emet a les 6 de la tarda el partit Espanya-Eslovàquia i tenia preparada tota una tarda de prèvia del matx. Mila també ha mort sense que les revistes del cor de dimecres hagin pogut arribar a tempos de donar la notícia. Ara ja descansa en pau. Una de les grans de la Tv, Mila Ximénez.