El passat 10 de juny la revista ¡Hola! donava l'últim informe de salut de la col·laboradora de Sálvame, Mila Ximénez. Després d'un temps estable, la de Sevilla, a causa del càncer de pulmó amb el que porta batallant des de fa un any, ingressava a l'hospital de la Luz, a Madrid, per culpa d'unes complicacions que li van detectar en les últimes proves. Un pas per l'hospital que va ser més breu del que s'esperava. La periodista, segons recullen diversos mitjans, va demanar sortir voluntàriament de la clínica per poder anar a casa seva i descansar en companyia dels seus. Un estat de salut del que s'està parlant molt en les últimes hores. El motiu no és cap altre que la delicada informació publicada en La Razón, que ha fet saltar totes les alarmes. Última vegada de Mila a Sálvame:

Mila Ximénez, Telecinco

Mila Ximénez, Telecinco

Sedada i sabent que la seva situació és irreversible. Així es trobaria Mila Ximénez des de divendres passat 18 de juny a les onze del matí. Un preocupant estat pel qual la seva filla Alba Santana ha viatjat d'urgència des d'Amsterdam fins a Madrid per estar al costat de la seva mare en aquests durs moments. El mateix fan els seus germans, Nani, Conchi i Manolo, que s'haurien instal·lat al pis de lloguer de la tertuliana per no deixar-la sola en cap moment. Un terrible moment del que Mila, abans de ser sedada, segons La Razón, va informar als seus amics íntims per posar-los al corrent. Tot seguit va apagar el mòbil i ara és Manolo qui s'encarrega de contestar els infinits missatges i mostres d'afecte que rep la periodista.

Mila Ximénez, Telecinco

Mila Ximénez, Telecinco

Mila Ximénez, Telecinco

Mila Ximénez, Telecinco

Una complicada situació de la que no es parla a Sálvame. Mutisme absolut. Tant és així que els seguidors de la sevillana estan molt preocupats per ella, ja que des del programa de Telecinco no desmenteixen cap de les notícies que es publiquen en relació amb l'evolució de la seva malaltia. Una postura que porta a pensar que Mila no està passant el seu millor moment, al contrari. Des de ENBlau li desitgem una ràpida recuperació. Molts ànims.