Mig segle, o el que és el mateix 50 anys, no es compleixen cada dia. Una data molt especial que la model catalana establerta a Mèxic, Mónica Pont, ha volgut festejar com només ella sap. La de Barcelona va complir anys el dissabte 23 de gener i, per celebrar-ho, va delectar als seus seguidors amb una estampa molt picant i impactant, gairebé vorejant la censura. Vols veure-la?

monica pont telezinco 2

Mónica Pont, Instagram

"Suposant que arribi als 100 anys avui compleixo la meitat de la meva vida, 50... Tinc una bona salut, un cor que per molt que l'han volgut trencar, segueix tan fort i noble com el dia que vaig néixer i la meva ànima segueix tan infantil" escriu, més profunda que mai, Mónica Pont en el seu compte d'Instagram. Ho fa amb una fotografia on només apareix la meitat del seu cos, lluint un suggeridor conjunt de llenceria negre. "Vull agrair a la meva mare per haver-me parit un 23 de gener del 71", afegeix Pont. També dóna les gràcies a la seva estimada gossa i als seus amics i amigues per "estar allà en els meus millors i pitjors moments".

Tot i que per fotografia la que va compartir pocs dies abans del seu aniversari, per demostrar a tots que arriba als 50 anys en pleníssima forma. Mónica Pont va delectar als seus seguidors amb una captura molt picant i explosiva. La catalana llueix el seu espectacular i moll cos, mentre presumeix de mini biquini color blanc. "Si la vida t'ha donat corbes, presumeix d'elles," escriu. Parlem d'aquesta foto:

Mónica Pont, Instagram

Mónica Pont, Instagram

Un físic del qual se sent molt orgullosa, i del qual presumeix sempre que té ocasió, que sol ser molt sovint. Més imatges de Mónica Pont:

Res més a afegir, a per 50 anys més de vida.