Dues revistes del cor han coincidit en publicar a les seves portades una relació íntima desconeguda, la de la presentadora d'informatius d'Antena 3 de cap de setmana Mónica Carrillo amb la cantant Vanesa Martín. Tant Rumore com Cuore no ho anomenen parella sentimental i es limiten a parlar de "Veranean juntas" i de "Escapada de amigas". A la cantant se li va atribuir una relació sentimental amb l'actriu Inma Cuesta i a la periodista, companya de plató de Matías Prats, no se li coneix cap relació pública.

vane i moni

portada125

portada cuore 650x907

Han treballat l'agost a les respectives feines, totes dues a Antena 3. Vanesa Martín farà de coach a La voz kids i Mónica Carrillo ha seguit conduint l'informatiu de cap de setmana. Tot indica que s'han conegut a la cadena d'Atresmedia propietat de Planeta. Dues portades donen fe que han gaudit juntes d'uns dies a Tarifa (Cadis) i, segons revela Cuore, a la mateixa casa: "Ambas han conseguido cuadrar sus agendas y pasar unos días de desconexión (...) se alojaron en el apartamento de una amiga de la cantante". 

vanesa martin gtres

monica carrillo gtres

GTRES 

El codi del món del cor és parlar de bones amigues i publicar fotos que demostren una relació íntima. Matías Prats faria un gag amb les paraules Rumore i Cuore.