La presentadora d'Antena 3 Noticias del cap de setmana va camí de ser més famosa que la seva parella televisiva Matías Prats. Les revistes del cor van destacar a l'agost que Mónica Carrillo té una relació íntima amb la seva companya de cadena Vanesa Martín, cantant que fa de 'coach' a La Voz Kids. Es van conèixer a Antena 3 i ara la revista Diez minutos les ha fotografiat juntes a  Madrid un dia que van sopar al mateix local de Chueca on sopa el ministre Grande Marlaska: Válgame Dios. A Antena 3 confirmen a En Blau que abans Carrillo havia tingut parelles masculines però ara ja no.

Escriu la revista que després de compartir pis juntes l'estiu a Tarifa van passar 3 dies a l'octubre a Cadis on actuava Martín. I ara han tornat a ser fotografiades a la capital: "Volvieron a quedar en Madrid. Primero tomaron algo en el local 'Válgame Dios' y luego dieron un paseo por el centro de la ciudad. Para la ocasión, ambas optaron por un look informal muy favorecedor". La primera foto juntes és del desembre, quan van coincidir al plató de l'informatiu. Vanesa Martín hi va actuar en directe 

monica carrillo vanessa martin Instagram

@monicacarrillo

vanessa martin i monica carrillo antena 3

Antena 3 (clica la foto per veure el vídeo)

Al vídeo s'hi veu una nerviosa Carrillo confonent "Teatro Real" on actuava Vanessa amb "Palacio Real". Era el primer cop que al plató d'informatius hi havia música en directe. Devia estar nerviosa per això.