Mónica Carillo és estupenda, la millor presentadora del cap de setmana a la TV. Fa les notícies al costat de Matías Prats però l'eclipsa. El vell Matías, el seu fill fa els esports a Telecinco, segueix fent aquella cantarella d'anunci d'assegurances. Mónica en canvi està sempre impecable.

monica carrillo Antena 3

Mónica Carrillo, Antena 3

Carrillo, de 45 anys, és amant de la música. La seva nòvia és la cantant Vanessa Martín. I serà per això que ha fet un tuit íntegrament en català. Els 600 mil seguidors que té a twitter no l'han entès. Només alguns.

El tuit és meravellós:

Els que només saben castellà han apretat "Traducir el twit" i els surt "Y dejaba caer el cuerpo y volaba. Al menos por unos segundos volaba". S'han tornat bojos.

A Catalunya l'ha retuitat Joan Dausà, l'autor de la lletra de la cançó a la qual pertany aquesta estrofa.

Joan Dausà by Pol Fuentes 03

Joan Dausà, foto: Pol Fuentes

El compte de twitter s'omple de lloances a la sensibilitat plurilingüística i als gustos musicals de la periodista nascuda a Elx, tret d'algun cretí que li escup "No te entiendo, quítate el pezón de la boca". La majoria adoren Carrillo.

A Antena 3 no és fàcil, van deixar de doblar Los Simpson al català i ni Susanna Griso ni Manel Fuentes diuen en antena una paraula en la llengua de Dausà:

No la conocía, Maravilla. Aquí la meravella és la Carrillo.

---

Mónica Carrillo tira al Mediterrani, és d'Elx, estima Catalunya i estiueja en parella a Formentera, d'on són aquestes fotos del passat estiu amb Vanesa Martín:

monica carrillo vanesa martin gtres

Mónica Carillo i Vanesa Martín a Formentera, GTRES​

Una de les millors presentadores d'Informatius a Espanya és Mónica Carrillo. Lluny d'altres companyes seves de cadena o d'altres TV, encarcarades o massa clàssiques, Carrillo és solvent. No li cal punxar-se bótox ni impostar la veu per guanyar credibilitat.

No està casada ni té fills. Però té família. El seu gos Camarón, que té 3 anys de vida:

monica carrillo TUIT

El seu carisma traspassa la pantalla. Escriptora, periodista i presentadora, tot ho fa bé. Molts haurien preferit que en lloc de foto amb el gos la fes amb la seva parella.

La vida privada de Carrillo desperta curiositat des que dues revistes van publicar en portada que manté una relació sentimental amb la cantant Vanesa Martín. Mai no n'ha parlat ni falta que fa. No s'amaguen.

vanesa martin monica carrillo GTRES

vanessa martin i monica carrillo antena 3

Mónica Carrillo i Vanesa Martín, GTRES/Antena 3

A la cantant se li va atribuir abans una relació sentimental amb l'actriu Inma Cuesta mentre que a la periodista no se li coneix cap relació pública. Fins que van coincidir a Antena 3. Vanesa Martín feia de 'coach' al prgrama La Voz Kids. Fonts d'Antena 3 van confirmar a En Blau que abans Carrillo havia tingut parelles masculines però ara ja no.

Vanesa va actuar, excepcionalment, dins un Informatiu, al plató d'Antena 3 Noticias. A casa, que li canti en català, una de Dausà.