La model Mireia Canalda sempre ha sabut guanyar-se la vida més enllà de les passarel·les. De ben joveneta va començar una carrera televisiva d’èxit: treballant de reportera al ‘No et ratllis!’ de Julia Otero a TV3, com a tertuliana a ‘El club’ de l’Albert Om, comentant realities de Telecinco com ‘Supervivientes’ o ‘Gran Hermano’ i fent de col·laboradora a ‘Arucitys’ de 8tv. L’Alfons Arús va comptar amb ella per a les dues darreres temporades fetes des del canal privat català. Al setembre del 2018, el programa va canviar de cadena i de format. De 8tv a La Sexta, reconvertit en ‘Arusitys’, i de magazine de tardes a morning show. I de passada van fer fora la Mireia Canalda. Però, per què?

mireia canalda photocall gtres

GTRES

Al seu compte d’Instagram, la Canalda en dona ara tots els detalls. La model barcelonina s’ha prestat a la moda dels ‘influencers’ de respondre a través de la xarxa les preguntes dels seus incondicionals. Entre elles, la següent: “¿Por qué prescindieron de ti en Arusitys?¿Te dieron algún tipo de explicación?”. I l’excol·laboradora no s’ha tallat ni un pèl: “No tenía noticia alguna y tres días antes, después de haber mandado varios sms y mails preguntando, tuve respuesta del productor: Este año queremos un tono más serio. Si cambiamos de opinión y necesitamos más alegría, ya te llamaremos. Lloré muchísimo, pues no me lo esperaba y menos así”. Però la Mireia no creu que es desfessin d’ella per aquest motiu i deixa ben clar que s’hauria adaptat a qualsevol canvi: “No me lo tomo como real, puedo dar el registro que me pida cada cliente o televisión. La tv es muy cambiante y a veces se necesita reciclar”.

mireia canalda instagram

@mireiacanalda_

Sobre el futur, la Mireia Canalda no té previst tornar a la tele. Almenys a curt termini. Quan un fan li pregunta si té en ment algun nou projecte televisiu, la model és molt clara: “Por ahora, no. No lo buscaré. Ahora mismo me apetece estar centrada en otras cosas y si el universo quiere traerme algo chulo, estaré encantada de aceptarlo si me hace feliz”.

mireia canalda instagram projectes tv

@mireiacanalda_

Malgrat el disgust, no tot el que s’emporta de la seva experiència a ‘Arucitys’ són males sensacions. També a Instagram, la Canalda té un munt de bones paraules per a la majoria dels seus excompanys: Maria Moya, Rebeca Rodríguez, Laura Fa... “aunque no los veo a todos, me llevo un buen recuerdo”.

mireia canalda instagram arucitys

mireia canalda arucitys

@mireiacanalda_

Sense la Mireia Canalda, ‘Arusitys’ no ha acabat d’aixecar el vol a La Sexta i l’audiència mitjana de la temporada s’ha quedat en un minso 7,8% (que correspon a un total de 151.000 espectadors arreu de l’Estat). Qui no es consola és perquè no vol.