La Mireia Canalda ja està de vacances i ha marxat de viatge familiar per a gaudir d’uns dies de desconnexió. La destinació que triat, un any més, Eivissa, l’illa de moda per a molts famosos. Platja, concerts, sortides amb els fills i el seu home i, important, altes dosis de ioga, ara que n’és instructora. Això és tot el que la model catalana comparteix a Instagram sobre les vacances. Tot i que entre les fotos que Canalda ha fet públiques a la xarxa, n’hi ha una que destaca pel damunt de la resta: la darrera, que ha provocat furor entre els fans per l’al·legat a favor de l’acceptació del cos que l’acompanya.

mireia canalda photocall gtres

GTRES

“Podréis comprobar que he cogido unos kilos en el último año”, explica la col·laboradora de televisió. Els últims mesos, la Mireia Canalda ha deixat de fumar, està més forta perquè fa exercici (la musculatura pesa) i va menys estressada. Un canvi d’hàbits que li ha provocat un augment de pes. “Sigo siendo delgada aunque eso no quita que a veces me compare y me cueste asimilar el cambio”, confessa a Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podréis comprobar que he cogido unos quilos en el último año: uno de los factores más importantes, es que he dejado de fumar en ese transcurso de tiempo; otro que estoy más fuerte; y que el estrés me consumía. Sigo siendo delgada y con mucha suerte con mi propia genética, aunque eso no quita, que a veces me compare y me cueste asimilar el cambio. Durante toda mi vida, por mi trabajo, ha tenido mucha importancia un kg arriba y abajo. Llegó la primavera y no quería enseñar algunas zonas, vestir según qué cosas, ... repito, sigo siendo muy delgada, son solo mis sentimientos más íntimos que quiero compartir con vosotros. Me he dicho a mi misma que BASTA de tonterías. Que debemos TODOS de agradecer esta máquina construida a la perfección que se encarga de movernos en esta vida. Que es solo la fundita del caramelito y que lo mejor que yo tenga, no estará justamente en esos kg. ¡Somos perfectos! Por ello, lo que más me costaba enseñar, ahora le doy tres tazas. Jejejeje #me #myself #cuerpo #summer #playa #beach #eivissa #ibiza

A post shared by Mireia Canalda (@mireiacanalda_) on

Per la seva feina com a model, la Mireia Canalda s’ha vist sempre obligada a mantenir un pes i unes mesures molt estrictes que sovint li han fet agafar complexos: “Durante toda mi vida, por mi trabajo, ha tenido mucha importancia un kilo arriba y abajo. Llegó la primavera y no quería enseñar algunas zonas, vestir según qué cosas...”.

mireia canalda instagram

@mireiacanalda_

Però Canalda se n’ha afartat i ha dit prou. “Me he dicho a mí misma que basta de tonterías. Que debemos todos de agradecer a esta màquina construida a la perfección que se encarga de movernos en esta vida. Que es solo la fundita del caramelito y que lo mejor que yo tenga no estará justo en esos kilos. ¡Somos perfectos! Por ello, lo que más me costava enseñar, ahora lo doy tres tazas”, es felicita. Ara pesa més que abans, i què?

mireia canalda piscina instagram

@mireiacanalda_

Les paraules de la Mireia Canalda han causat sensació a Instagram. En poques hores, els fans han omplert el seu perfil de missatges afectuosos: “Estás cañón, “divina”, “visca les corbes”.... Però més enllà dels comentaris de suport dels seus seguidors, el més important és que la model ara està bé amb ella mateixa.