Shakira es recupera del cop sofert més gran al terreny amorós. Gerard Piqué, que suposadament era l'amor de la seva vida, la va enganyar amb una altra dona. L'artista s'ha refugiat a Milan i Sasha i en la música per superar aquesta ruptura. Les seves últimes quatre cançons han estat tot un èxit, especialment la més directa de totes, que fa referència a l'empresari, Clara Chía i a Montserrat Bernabéu.

La setmana passada va viatjar amb Milan i Sasha als Estats Units per promocionar el seu 'Session 53' juntament amb Bizarrap en 'El Xou de Jimmy Fallon', a la televisió nord-americana. Shakira no accepta cap proposta espanyola. La colombiana va realitzar una entrevista i posteriorment va cantar al costat del raper la famosa cançó, la més reproduïda a nivell mundial. Ho va interpretar per primera vegada en directe des del seu llançament al gener.

Durant la seva actuació Shakira va aixecar tot el públic del seu seient. Van cantar la cançó i van ballar fent tremolar el plató. Mentre la càmera perseguia la colombiana per tot l'estudi, entre les grades es va poder captar la presència de Milan i Sasha que van estar presents en tot moment al seu costat.

Milan i Sasha van ser els que van voler que Shakira col·laborés amb Bizarrap

Shakira es ficava amb el pare de Milan i Sasha, la nova parella d'aquest i l'àvia dels nens. Mentrestant els nens somreien i ballaven amb un 'look' raper. Una mostra de suport a la seva mare i un dur rebuig de Clara Chía. Els dos nens estan més distants amb Piqué, com han pogut captar les càmeres, especialment el petit, que plora cada vegada que s'ha de separar de la seva mare.

De fet, després de totes les crítiques que va rebre Shakira per aquesta cançó en relació amb els seus fills, la colombiana ha explicat que van ser Milan i Sasha els que li van demanar que col·laborés amb Bizarrap. "Mamá, ha de col·laborar amb Bizarrap perquè sereu número u", li va dir el més gran, Milan, de 10 anys. Milan va parlar amb el representant de la seva mare perquè aconseguís una col·laboració entre ella i el raper.

També ha destacat que Milan té bona oïda per a la música i que considera Bizarrap un "Déu argentí", prou motiu per insistir que la seva mare treballés amb ell.