Shakira està decidida. Ja en té prou. Ni el judici amb Hisenda, ni la salut del seu pare, ni les il·lusions de Piqué i els seus pares de seguir gaudint de la companyia de Milan i Sasha. Segons ha filtrat l'entorn de Shakira a Telecinco, Shakira marxa per sempre de Barcelona el dia 1 d'abril i s'emporta els seus dos fills. Ja no aguanta més i és conscient que tot el que l'ha fet retrassar la mudança no és essencial: el pare malalt pot ser atès perfectament a Miami, els nens poden estudiar mig curs als EUA i el judici per frau fiscal l'espera mentre viu a l'estranger, com va passar per exemple amb Neymar que vivia a París i quan va tenir el judici va viatjar a Barcelona per asseure's al banc dels acusats. Ja no queda cap excusa. Shakira marxa.

Shakira milan Sasha GTRES
Shakira amb Milan i Sasha a l'aeroport GTRES

Aquest cap de setmana Shakira ha fet un primer viatge als EUA, a Nova York per una entrevista televisiva. Un afer professional però que com li tocaven els nens ha decidit emportar-se'ls amb ella. Ni parlar-ne de deixar-los amb els avis. Shakira quan viatja va amb una comitiva descomunal. Són 7 persones: Shakira, Milan, Sasha, el germà de la colombiana Tonino i tres persones de servei, tres dones. I només és per quatre dies. Quan empaqueti per endur-s'ho tot a Miami necessitarà 3 avions. Marxarà definitivament l'1 d'abril segons el programa Ya es mediodía de Telecinco. Shakira ha decidit que els nens estaran millor amb ella que amb Piqué i Clara Chia. No vol seguir vivint a una ciutat on no li queda res i prepara la doble guerra, contra Hisenda, que li demana presó, i contra Piqué, que passa de tot. Una família trencada.

Alba Carrillo sobre Shakira Telecinco
Alba Carrillo sobre Shakira Telecinco

Alba Carrillo: "Tengo noticias en exclusiva sobre este tema. Shakira revoluciona las Américas. La colombiana ya se encuentra en EEUU para ser entrevistada, junto a Bizarrap, por Jimmy Fallon. Shakira podría irse a vivir, junto a sus hijos, a Estados Unidos a partir del día 1 de abril. No hay comunicado de este tema ni a Piqué ni a sus abogados. Según el convenido que firmó la expareja, Shakira tendría que hacer este comunicado con antelación, pero, de momento, esto no ha sucedido. La parte de Piqué no tiene ninguna noticia. Al parecer, también según convenio, ella podría tomar esa decisión de manera unilateral de quedarse allí. Por cierto, me desmienten que en ese convenio firmaran ningún pacto de confidencialidad". Dues importants clàusules revelades per Telecinco: no hi ha obligació de callar, tant Shakira com Piqué poden parlar de la seva relació, i una clàusula clau: Shakira es va guardar un roc a la faixa: pot decidir unilateralment quedar-se als EUA amb els seus fills. Ho notificarà a Piqué més d'hora o més tard però pot fer-ho sense cap més requisit que la seva mera voluntat. Piqué va signar el que calgués per acabar la guerra i aquesta clàusula és el final de Milan i Sasha a Barcelona. Els queden 20 dies a Catalunya. L'1 d'abril marxen i deixen sol Piqué.