La separació de Shakira i Piqué és d'interès mundial per la fama de la parella i també perquè tothom s'hi veu reflectit d'una manera o altra. Parelles que fracassen n'hi ha moltes, i sovint suposen una família trencada amb unes víctimes molt clares: els fills menors. Sempre són els que més pateixen, els més vulnerables, els que, sense tenir-ne cap culpa, veuen com el seu món canvia de sobte. En el cas dels petits Milan i Sasha de 9 i 7 anys s'hi afegeix que els pares són molt famosos, per tant és impossible que se'ls pugui ocultar res, com per exemple que el pare té una nòvia molt jove, encara que no la coneguin. Clara Chía apareix a tots els digitals o engegant el televisor. Els nens han passat un trauma, més o menys greu però trauma: els seus pares ja no s'estimen. I a les criatures els toca a partir d'ara viure un temps a una casa i un temps a una altra, amb el pare i la mare alternant-se. Això ha trasbalsat Milan i Sasha fins el punt que una de les persones presents en l'últim dia de la negociació ha filtrat un mal gest, un episodi lleig dels nens cap al seu pare, Gerard Piqué.

Gerard Pîqué Milan Sasha Camp Nou GTRES
Gerard Pîqué, Milan i Sasha al comiat del Camp Nou, GTRES

La veterana periodista rosa Maria Eugenia Yagüe publica a LOC nous detalls de les intenses negociacions finals dins la mansió d'Esplugues i en concret un moment molt tens, quan els nens Milan i Sasha arriben de l'escola: "A las 6 de la tarde la propuesta que había sobre la mesa era que los niños se quedarían dos años en Barcelona. Finalmente Shakira se negó y se acordó que sería un año. Piqué se levantó, se fue a casa de sus padres y al volver discutieron con quién pasarían la Navidad. Un poco más tarde, se produjo una escena sorprendente. Los niños habían vuelto del colegio y la nanny les llevó a la reunión para que saludaran a sus padres. Gerard Piqué se levantó para abrazar a sus hijos, pero los niños le rechazaron con un gesto, semejante al manotazo con el que Leonor apartó a su abuela Sofía en la catedral de Palma, en abril de 2018". No costa imaginar qui va fer el "manotazo" tipus Elionor apartant el seu pare: Milan. El gran i més proper a Shakira, el que se n'adona més de tot. La periodista insinua que Shakira està predisposant els nens en contra del seu pare.

milan pique barça gtres
Milan Piqué GTRES

Segueix la crònica amb un altre detall que filtra l'entorn de la parella, els nens estan desitjant marxar a Miami: "¿Mami, ya habéis firmado?", preguntaron los pequeños a Shakira, con mucho interés. Los niños están deseando irse a Miami con su madre, que les ha contado las maravillas de su nueva vida allí". Els 5 mesos que fa que Piqué va marxar del domicili familiar els nens han estat sota el control i la influència de Shakira. I es nota. Fins el punt que els amics de la parella estan en contra de la colombiana per com els pinta el seu pare: "Una parte del entorno de la ex pareja, amigos en su día de ambos, ha sido y es muy crítico con la imagen de Piqué que la cantante trasmite a sus hijos. Y en el caso de que la separación hubiera acabado en los tribunales habrían estado dispuestos a testificar a favor de Piqué en este sentido". Per això hi ha hagut pacte, els draps bruts haurien volat durant el judici de custòdia i alguns amics, familiars o persones de servei haurien testificat contra la colombiana.

Shakira Milan y Sasha Piqué GTRES
Shakira, Milan i Sasha Piqué GTRES

El trauma de la separació ha afectat els nens, que han tingut un lleig detall amb el seu pare: negar-se a abraçar-lo i dedicar-li un cop de mà, com el d'Elionor. En tots dos casos s'atribueix a la mala influència de la mare. Letícia i Shakira. Dues dones poderoses. I assenyalades.

Shakira acomiada aquest dissabte la lliga infantil de beisbol de Milan

El reporter Marc Leirado ha seguit aquest dissabte a Shakira fins al camp de beisbol de Montjuïc on el seu fill gran s'acomiada de la lligueta infantil i segons revela a EN Blau Milan no acaba de tenir clar on va:  "¿Dónde nos vamos a Canadá? Nooo, a Miami".