Gerard Piqué ja és exfutbolista. Com va prometre mai lluirà una samarreta de cap altre equip que no sigui el seu Barça. El que no va dir és que lluiria samarretes i pantalons de teenager. Ja té la campanya presidencial feta així que es dedica als seus negocis. I en l'acte de presentació d'un projecte amb Ibai Llanos ha triat un look extremadament juvenil, còmode, copiat de la seva parella Clara Chía. La revista més partidària de Shakira, Hola, defineix la jove nòvia de Piqué com a curvy i comfy: grosseta i de roba folgada. Amb la roba segueix igual, a anys llum de la diva Shakira, però de curvy res de res. En l'acte de dijous a la nit Clara Chía apareix de la mà de Piqué visiblement més prima, esvelta i molt fotogènica. Era el seu dia: per primer cop apareix com la parella de Piqué, amb l'exdona i els fills a l'altra punta del món. Clara ha guanyat:

Clara Chía pareja de Piqué 2022 GTRES
Clara Chía parella de Piqué 2022, GTRES
Clara Chía GTRES
Clara Chía, GTRES

Clara Chía ha guanyat fotogènia i ha perdut personalitat amb el canvi, ara és com tantes noies de l'Upper Diagonal, com altres WAGS de futbolistes catalans, com les nòvies de Riqui Puig, Marc Bartra o Carles Aleñà. Melena rossa, joies de mida XL, collar d'or, arracades king size, anellot i cara angelical. Aparenta l'edat que té, 23 anys, o una mica menys, i de pas ha rejovenit Piqué que ja no llueix vestits i corbates com amb Shakira sinó pantalons folgats d'adolescent. L'antic Piqué i el nou Piqué. Això és canviar de dona i passar d'una de 45 a una de 23:

shakira pique   gtres
Shakira i Piqué, GTRES
Gerard Piqué exfutbolista GTRES
Gerard Piqué exfutbolista GTRES

A Telecinco mentrestant ja tenen informació de la clàusula Clara Chía en l'acord de separació de Piqué i Shakira. La va anunciar Laura Fa i al programa Ya es mediodía ja afirmen que Shakira detesta tant Clara Chía, a la que culpa de la separació, que no la vol veure a prop dels seus fills Milan i Sasha. "¿Sabemos todo sobre el acuerdo de separación de Gerard Piqué y Shakira? ¿Qué piensa la cantante de la nueva pareja del padre de sus hijos? Son muchos los que aseguran que hay una cláusula secreta en el acuerdo de separación en la que podrían quedar reflejados los celos por ambas partes. Según ha explicado Miguel Ángel Nicolás, puede que en los próximos días salga a la luz la llamada “cláusula Chía”, una claúsula en la que, según algunos, Shakira habría pedido expresamente que la nueva pareja de Gerard Piqué, Clara Chía, no tenga ningún tipo de contacto con sus hijos".

En l'acte de presentació la parella va tenir un moment ridícul, només van junts dins el cotxe , perquè entrar en cotxes diferents seria com de Família Reial, i dins la sala asseguts. Però a peu van separats, per evitar la foto d'agafats de la mà que busquen els paparazzi. És una estratègia absurda: quan més sovint surtin junts menys notícia serà i més els deixaran en pau. Semblen dos teenagers amagant-se dels pares.