Han passat 6 dies des de la mort de Mila Ximénez. Gairebé una setmana en la que família, amics, col·legues i seguidors han plorat a la periodista i tertuliana de 'Sálvame'. El seu final, tot i que previsible per la cruesa del càncer de pulmó que patia, ha impactat a tots. Els homenatges a l'andalusa s'han anat succeint: al tanatori, primer, i a Telecinco, després, amb edicions especials del programa de Jorge Javier Vázquez i d'altres espais de la cadena. En tots ells hem vist un mar de llàgrimes i records emocionats.

La vida, però, continua. I la família necessita passar pàgina, si més no des del punt de vista logístic. La realitat és la que mana: la Mila ja no hi és

salvame mila

Jorge Javier Vázquez presentant l'especial per la mort de Mila Ximénez / Telecinco

Aquest dimarts ha començat el buidatge i la mudança de la casa de Madrid, i els paparazzis han pogut captar les imatges dels operaris traient les seves pertinències i carregant-les en un camió. Un operatiu supervisat pel seu germà Manolo, en el que hem descobert l'herència material de la sevillana. Té destinacions i destinataris diversos: des de Granada a Madrid, passant per Amsterdam, on resideix la seva única filla, Alba Santana. Un d'aquests objectes és un quadre que glaça el cor: una jove Mila retratada amb la filla, molt petita, a la falda. Colpidor.

Un altre quadre és el que li ha deixat a un dels seus millors amics i companys de Telecinco. El cartellet només diu "Kiko": podria també tractar-se de Matamoros, però tot fa pensar en Kiko Hernández, amb qui mantenia una relació molt estreta. Enganxat a la part superior del marc, trobem un sobre de grans dimensions que porta un altre nom. En aquest cas, no hi ha dubtes: Belén Esteban. El contingut és un enigma, però permet comprovar que Ximénez l'estimava. La sèrie de fotografies no ens permet descobrir més regals, però de ben segur que n'hi hauran.

Herencia Mila Ximénez para Kiko y Belén Esteban detalle GTRES

Herencia Mila Ximénez para Kiko y Belén Esteban GTRES

Vacían la casa de Mila Ximénez 2 GTRES

Buidatge i mudança de la casa de Mila Ximénez / GTRES

Perfil de Instagram de Kiko Hernández

Mila Ximénez i Kiko Hernández, inseparables / @kikohernandeztv

mila ximenez ultima foto belen esteban gtres

Última foto de Mila Ximénez amb Belén Esteban / GTRES

Tot i les discussions del programa i la seva intensitat, el nucli dur de 'Sálvame' és una família. I com a totes les famílies, les baralles formaven part del dia a dia. Ara bé, quan toca dir adéu, tot s'oblida i només resta l'afecte i la nostàlgia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat