Mila Ximénez ja descansa en pau després d'un any lluitant contra un devastador càncer de pulmó que va la va matxacar durant l'inici del tractament fins el punt que el 3 de març va reaparèixer per últim cop a TV per assegurar que prendria una decisió perquè no volia acabar intubada i demacrada com el cantant Pau Donés. "Lo juro por mi hija Alba".

alba santana GTRES

Alba Santana, GTRES

Mila Ximénez deu la seva fama a haver estat la primera esposa del tennista Manolo Santana, pare de la seva única filla Alba Santana, que ha quedat òrfena de mare als 37 anys. Viu a Amsterdam amb els seus fills, que els espectadors van conèixer a Supervivientes. Alba resideix a Holanda per la feina del seu marit Abiv Miron.

mila ximenez nieto gtres

Mila i el seu net Alexander, GTRES

Mila deixa dos nets sense àvia materna, Alexander de 14 anys i Victoria de 8 anyets. Manolo Santana fa temps que es va enemistar amb la seva ex que malparlava de la segona esposa del tennista, Claudia Rodríguez. Alba ha estat sempre molt propera a la mare, fins al final.

alba santana cara gtreds

manolo santana gtres

Alba Santana i Manolo amb la seva segona dona, GTRES

Manolo Santana, molt pitjor de salut, l'ha sobreviscut. No pot ni treure's la mascareta sense l'ajuda de la seva dona. Quan els seus pares es van divorciar, Alba tenia només dos anys. Mila va decidir que la filla anés a viure amb el pare pel seu bé. Ara plora, destrossada, una mort massa prematura. Mila només tenia 69 anys.