Dues setmanes després del duríssim cop per la mort del seu marit, Christine Anne, esposa de Michael Robinson, ha fet la seva primera intervenció televisiva. L'exfutbolista i comentarista esportiu traspassava als 61 anys víctima del càncer, deixant milions de seguidors de l'anglès colpits per la pèrdua, però especialment la seva família, destrossada per la tragèdia. El dol de Christine i els seus dos fills continua, tot i que poc a poc van trobant forces per aixecar-se i recordar-lo públicament, agraint les mostres d'afecte i suport, i recuperant les vivències de 40 anys de vida en comú. 

Christine Anna dona Robinson A3

Christine Anne esposa Robinson A3

Susanna Griso ha connectat amb la Christine, i la intervenció ha estat realment emocionant. Paraules plenes de sentiment per explicar la passió del seu marit per la vida, l'esport, la comunicació i el mar. També per la seva dona, de la que ha estat enamorat sempre, tot i que a ella en un principi no la va convèncer. Robinson, finalment, la va conquerir, i des d'aquell moment van formar una família inseparable. El moment més colpidor ha estat quan Griso ha volgut recordar en Michael a través d'una de les seves darreres intervencions a A3: l'anglès explicava que no tenia por de morir, però sí d'acomiadar-se d'ella i els seus fills "abans del minut 90". Era la primera vegada que Christine el tornava a veure i sentir-lo en la televisió, i amb una fortalesa extraordinària aguantava el tràngol.

dona Michael Robinson A3

Christine Anne dona Michael Robinson A3

Impossible contenir les llàgrimes amb la declaració d'amor. Ànims a la família. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat