Susanna Griso no és molt prolífica a les xarxes socials. No acostuma a escriure tuits cada dia, ni de bon tros. De fet, fins avui, el darrer comentari que va escriure era del 17 d'abril. Però avui n'ha publicat dos de consecutius. I a tots dos es fa referència al mateix: un dels moments més emocionants que ha viscut la presentadora catalana els darrers temps al seu programa.

griso metge contagiat2

Antena 3

"Deberíamos entrevistarle a diario", ha reconegut, encara colpida, la presentadora d'Espejo público. A qui? A Salvador Espinosa, metge de 58 anys del Summa que es va infectar amb la covid-19. Situació actual? Encara té una evident afonia després d'estar intubat a l'UCI, encara necessita una màquina d'oxigen per poder respirar i li acaben de donar l'alta després de 46 dies a l'hospital. I ara, "aprendiendo a vivir e intentando curar las heridas del cuerpo y las del alma".

griso metge contagiat3

Antena 3

Un testimoni colpidor, d'algú que ha patit molt i que s'ha emocionat, i molt: "Muchos amigos míos están metidos en un cajón de pino y lo que más me jode es que yo podría haber estado en estos cajones". Amb missatge cap als polítics: "En la planta en la que he estado seguro que todos pensaban distinto pero tenían un objetivo común que era salvarme a mí la vida. Y sin embargo veo que aquí hay un montón de gente que están todo el día peleándose y parece que no tenemos el mismo objetivo". I una queixa entre llàgrimes, que ha acabat d'emocionar Griso: "Lo que más me jode es que no nos pongamos de acuerdo para transmitir a la población que esto es algo muy grave".

"Que inspirados estuvieron sus padres cuando le pusieron este nombre". Un comiat molt encertat de Griso. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat