El que fos jugador del FC Barcelona, Leo Messi, no es troba a París, sinó concentrat amb la selecció argentina. Motiu pel qual, la distància amb la seva dona i tres fills l'ha portat a compartir a les seves xarxes socials, el seu compte d'Instagram, un vídeo de molt pocs segons de durada que no ha passat desapercebut per a ningú, acumulant molts 'm'agrada' i comentaris en molt poc temps. Un vídeo en el qual només apareix la seva dona, Antonela Roccuzzo, amb qui es va casar el juny del 2017 a la ciutat argentina de Rosario, on els dos van néixer, es van conèixer i van passar la seva infantesa.

Un vídeo d'Antonela Roccuzzo gravat a París, on la família viu ara després de deixar Barcelona i mudar-se a la capital francesa a mitjans d'agost del 2021. Una publicació de Messi en el seu compte d'Instagram, on acumula 282 milions de seguidors, que no ha passat desapercebuda per a la seva dona. Motiu pel qual Antonela no ha dubtat a enviar un afectuós missatge al seu marit que ha fet les delícies dels usuaris a les xarxes socials. El vídeo favorit de Messi sobre Antonela Roccuzzo, a continuació.

antonela i messi ig

Messi i Antonela en una foto d'Instagram

Quatre emoticones en total són les que Messi ha adjuntat a la seva última publicació. Dues cares somrients amb cors als ulls i dos cors vermells, en senyal de moltíssim amor. Un missatge per acompanyar un vídeo d'Antonela Roccuzzo en el qual l'argentina, lluint les seves millors gales, apareix a la terrassa d'un luxós hotel de París amb vista a la Torre Eiffel. Antonela, pujada a uns alts talons negres, llueix el cabell solt i un afavoridor vestit de vellut fosc amb brillants i pronunciat escot mentre la Torre Eiffel s'il·lumina darrere seu amb llums grocs i blancs.

Un vídeo, per cert, que no és actual sinó de fa uns dies quan els dos, sense els seus tres fills, van gaudir d'una romàntica sopar a l'exclusiu hotel Shangri-La Paris ubicat a prop de la zona en la qual viuen, a la zona de l'Arc de Triomf. Una vetllada de la que Antonela va presumir al seu dia a través de les seves xarxes compartint amb els seus gairebé 18 milions de seguidors dues fotos d'ells dos junts i un vídeo de la taula del restaurant, amb llums i menjar, i les vistes de les que van gaudir durant la seva cita per a dos. El vídeo que Messi ha compartit de la seva dona és el següent:

Més de 45.000 comentaris són els que s'acumulen. "Molt guapa", "M'he enamorat" o "El veritable gol de Messi" són alguns dels missatges que es poden llegir. Encara que, de tots els que ha rebut, n'hi ha un que destaca per sobre de la resta. És el de la seva dona Antonela Roccuzzo, que li ha fet molta il·lusió, que el seu marit la recordi tant ara que per motius de feina han d'estar separats durant diversos dies. "T'estimo, t'estranyem", ha escrit la de Rosario.

Missatge que remata amb diverses emoticones, entre ells una cara trista i un cor vermell. Un escarit escrit d'Antonela, per deixar clar el com de difícil se li fa ser a París sense Messi, que acumula més de 200 respostes i 12.000 'm'agrada'. Farà el mateix Antonela i compartirà a les seves xarxes socials un breu vídeo de Messi? De ser així, per quin moment viscut amb ell es decantarà? Estarem pendents.